BILLY BENNIGHT/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA BILLY BENNIGHT/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA
Samo ljubav

Ashton Kutcher je ‘najsretniji čovjek na svijetu‘ i to zbog - jedne žene

Par je započeo vezu početkom 2012., 13 godina nakon što su se upoznali na seriji "Lude 70-e", a u braku su od srpnja 2015. godine.

Par je započeo vezu početkom 2012., 13 godina nakon što su se upoznali na seriji "Lude 70-e", a u braku su od srpnja 2015. godine.

45-godišnji glumac, poznat po ulozi u seriji "Dva i pol muškarca", podijelio je posebnu poruku na Instagramu u petak, izražavajući zahvalnost prema supruzi s kojom je gotovo osam godina u braku. "Osjećam se kao najsretniji čovjek na svijetu", napisao je Kutcher.

Na slici se vidi 39-godišnja Mila Kunis kako stoji ispred oceana tijekom zajedničkog odmora, dok se prekrasni planinski lanac pruža u pozadini. Raširila je ruke i protegnula ih prema nebu, a iza nje se savršeno poravnala duga.

Obožavatelji su u komentarima oduševljeno komentirali ovaj sladak trenutak. "Kelso i Jackie zauvijek", napisao je jedan obožavatelj aludirajući na njihove likove iz serije "Lude 70-te", dok je drugi komentirao: "Prekrasna slika prekrasne žene! Vi ste najbolji par na svijetu!"

Kutcher je poznat po tome što na poseban način izražava ljubav prema svojoj supruzi. Primjerice, u veljači je glumac otkrio da je razmišljao o imenovanju planine po Mili nakon što je putovao na Južni pol kako bi poboljšao svoje zdravlje.

image
20THCENTFOX COLLECTION/EVERETT/PROFIMEDIA 20THCENTFOX COLLECTION/EVERETT/PROFIMEDIA

"Dospio sam na vrh planine, a onda su mi rekli: "Ti si prva osoba koja se je popela na ovu planinu, možeš imenovati‘", prisjetio se Kutcher gostujući u emisiji "The Late Late Show" s Jamesom Cordenom. "Rekao sam: Stvarno? Onda ću je nazvati Mount Mila." No, odgovorili su mu: ‘Ne, ne, loše je imenovati planinu po drugoj osobi, ne čini to.‘" Umjesto planine Mila, Kutcher ju je odlučio nazvati je "Awesome" na ruskom jeziku jer je Mila, koja je rođena u Ukrajini, odrasla u govornom području tog jezika.

Prisjetimo se, par je počeo izlaziti početkom 2012., 13 godina nakon što su se prvi put upoznali na setu serije "Lude 70-te". U listopadu 2014. su dobili kćer Wyatt, a vjenčali su se u srpnju 2015. te u studenom 2016. dobili drugo dijete, sina Dimitrija.

Unatoč uspješnoj karijeri u Hollywoodu, Kutcher je u veljači izjavio za časopis PEOPLE da se njegova slava i priznanja ne mogu usporediti s važnošću koju ima njegova obitelj. "Za mene, najvažnija uloga koju ću ikad imati je biti otac", izjavio je s oduševljenjem.

Linker
30. travanj 2024 07:48