VELIKA ISPOVIJEST

Ashton Kutcher o pobačaju bivše supruge Demi Moore: ‘Bilo je jako bolno‘

U velikom intervjuu glumac je otvorio dušu o razvodu s Demi Moore, ulozi očuha u 26. godini te bolnom gubitku djeteta.

Glumac Ashton Kutcher u novom je intervjuu za Esquire progovorio o teškom razdoblju u svom životu, kao i o izazovima s kojima se suočio za vrijeme osmogodišnjeg braka s bivšom suprugom Demi Moore.

Ashton je počeo izlaziti s Demi kao 26-godišnjak, a nakon što su se vjenčali 2005. godine postao je očuh njezinim trima kćerima, Rumer, Scout i Tallulah, koje Moore dijeli s prvim suprugom Bruceom Willisom.

"S 26 godina sam snosio odgovornost nad osmogodišnjakinjom, desetgodišnjakinjom i 12-godišnjakinjom. Tako sigurno izgledaju dvadesete onih koji su postali roditelji kao tinejdžeri", ispričao je Kutcher, koji je sa sestrama Willis ostao u kontaktu i nakon prekida s Moore.

Dodao je da je u to vrijeme žarko želio dobiti dijete s Demi.

image

Ashton Kutcher I Demi Moore

GREGORY PACE/BEI/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Volim djecu. Ne bih se oženio ženom koja ima troje djece da nisam volio djecu. Ideja da imam još jedno dijete činila mi se nevjerojatnom", ispričao je.

Međutim, ta mu se želja nije ostvarila jer je Demi doživjela spontani pobačaj.

"Gubitak djeteta za koje ste mislili da ćete dobiti stvarno je jako bolan. Svatko se nosi s tim na različite načine", rekao je iskreno.

Demi je u svojim memoarima iz 2019. Inside Out otkrila kako je imala pobačaj u šestom mjesecu trudnoće, a prema New York Timesu, nosila je djevojčicu koja se trebala zvati Chaplin Ray.

image

Sa suprugom Milom Kunis

STEPHEN LOVEKIN/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Nakon pobačaja, Demi i Ashton nekoliko su godina bezuspješno pokušavali začeti dijete oplodnjom in vitro (IVF). Naposljetku, par se razveo 2011., a razvod je okončan dvije godine kasnije. Njihov je razvod izazvao veliki interes javnosti, što je u velikoj mjeri utjecalo na Ashtona.

"Ni zbog čega se nećete osjećati kao toliki gubitnik kao zbog razvoda. Razvod se čini kao veliki je*eni neuspjeh. Nisi uspio u braku", izjavio je.

Također, ispričao je da su ga Demini memoari "je*eno naljutili", jer su vratili njegovu obitelj, suprugu Milu Kunis te kćer Wyatt i sina Dimitrija, u fokus medija.

“Konačno sam došao do trenutka gdje su mediji stvarno pustili mene i Milu i moj život i moju obitelj. A onda su sljedećeg dana paparazzi bili u školi moje djece,” prisjetio se.

Linker
06. ožujak 2024 16:50