Rita Ora

 INSTAGRAM
PREŽIVJELA DIVLJINU

Avanturistička strana slavne pjevačice: Rita Ora pokazala je da je spremna na sve izazove

Pjevačica je gostovala u "Running Wild with Bear Grylls: The Challenge" na National Geographicu.

Pjevačica je gostovala u "Running Wild with Bear Grylls: The Challenge" na National Geographicu.

Kad je Rita Ora otpjevala hit "Anywhere" stvarno je mislila da bi išla svugdje. Tako se pridružila i Bearu Gryllsu u novoj epizodi njegove emisije "Running Wild with Bear Grylls: The Challenge" koja se prikazuje na National Geographicu. Međutim, učinila je to u svom stilu jer je sa sobom, od svih stvari koje bi joj mogle zatrebati, ponijela sprej za grlo i balzam za usne.

Slavni avanturist odveo ju je na dvodnevnu avanturu u američkoj saveznoj državi Nevada, ali prvo je trebalo je stići na mjesto odakle će njihova preživljavanje u divljini i krenuti. Međutim, nije bilo riječ o jednostavnom zadatku jer za dolazak na lokaciju bilo potrebno skočiti iz aviona. Ora nije razočarala svojim avanturističkim duhom te je spremno i poprilično entuzijastično dočekala trenutak iskakanja iz aviona, bez obzira na to što ju je pri skoku trebalo malo pogurati. Iako joj se u letu, razumljivo, omakla i mala psovka, pri slijetanju je bila poprilično oduševljena iskustvom. "Ovo je bilo nevjerojatno. Koja vožnja" komentirala je kasnije. No, prava je avantura tek uslijedila jer je bilo potrebno preživjeti u negostoljubivom okruženju.

Bear Grylls poznat je po svojim interesantnim metodama preživljavanja, a nekima je podučio i Ritu tijekom snimanja ove epizode. To je, naravno, uključivalo i potragu za vodom u pustinji koja ih je odvela do lokve blata koje su potom skupili u staru čarapu i ocijedili u bocu za kasnije. Osim toga, naučio ju je kako se penjati po stijenama što je pjevačicu ostavilo u strahu, ali je i to, baš poput svih ostalih zadataka, uspješno savladala. Jedan od najzanimljivijih dijelova emisije bila je večera za koju je poslužen pečeni golub kojeg su pronašli u pustinji. "Zapravo je bilo iznimno ukusno. Poput piletine. Poput suhe, pješčane piletine" rekla je Rita.

Linker
28. travanj 2024 09:21