NEJA MARKIČEVIĆ/ CROPIX
Finale ‘Plesa‘

Baka Marca Cuccurina je njegova najveća navijačica: ‘Oduvijek je plesao i pjevao‘

Nakon 12 izazovnih tjedana i sjajnih plesnih točaka, u finalu punom emocija, suza i pozitivne energije proglašeni su pobjednici showa "Ples sa zvijezdama".

Nakon 12 izazovnih tjedana i sjajnih plesnih točaka, u finalu punom emocija, suza i pozitivne energije proglašeni su pobjednici showa "Ples sa zvijezdama".

U napetoj završnici nabijenoj emocijama pobjedu "Plesa sa zvijezdama" o kojoj su odlučili glasovi publike odnijeli su Marco Cuccurin i Paula Tonković. Tri finalna para - Marco Cuccurin i Paula Tonković, Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec te Frano Ridjan i Gabriela Pilić večeras su se borili za titulu pobjednika, a otvorili su finale zajedničkim plesnim brojem nakon čega su izveli tri individualne koreografije. U samu završnicu, nakon tri plesne točke, kao superfinalisti natjecanja ušli su Marco Cuccurin i Paula Tonković te Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec.

image
NEJA MARKIČEVIĆ/ CROPIX

"Nismo se nadali pobjedi, isšli smo iz emisije u emisiju i u međuvremenu smo izgradili povjerenje, napredovali i postali pravi prijatelji. Marco se mislio odmah vratiti u Pulu ali ipak ostaje u Zagrebu nekoliko dana - sutra me vodi na ručak!", rekla nam je mentorica Paula nakon njihove pobjede u showu. Pobjedu je pratila i Marcova baka Rita koja je njegova najveća podrška. Marco je često spominje kao najvažniju osobu u životu, a s njom je i odrastao nakon majčine smrti. Bila je s njim cijelo vrijeme, pratila ga je iz studija svaku emisiju te nam je otkrila da ostaje s njim u Zagrebu još nekoliko dana.

image
NEJA MARKIČEVIĆ/ CROPIX
image
NEJA MARKIČEVIĆ/ CROPIX

"Marco je kao dijete bio jako dobar, čuvala sam ga cijelo djetinjstvo. I uvijek je plesao i pjevao, ponosna sam na njega", rekla je uzbuđena baka Rita. Nakon proglašenja pobjednika, Marco i Paula sa suzama u očima su zahvalili produkciji, gledateljima i jedno drugome na predivnom iskustvu i stečenom prijateljstvu. I ostali natjecatelji pozdravili su se od natjecanja s riječima zahvale. "Trebat će mi par dana da mi se slegnu svi dojmovi, zahvalila bih se svima, od produkcije do obitelji, svima koji su glasali...", rekla je Daria Lorenci Flatz, a Frano i Gabrijela kazali su da se osjećaju kao da su pobijedili.

image

Marco Cuccurin

NOVA TV/INSTAGRAM

Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec otvorili su plesnu večer s paso doble točkom za koju su od žirija dobili dvije devetke i dvije desetke. Frano i Gabrijela nastupili su sljedeći, a otplesali su senzualni valcer. Marco i Paula hrabro su otplesali "prljavu" sambu za početak večeri i zaradili dvije desetke i dvije devetke za nastup. Za drugi ples Daria i Ivan odabrali su tango, Frano i Gabrijela rumbu, a Marco i Paula paso doble, a za svaki od ovih nastupa parovi su dobili maksimalan broj bodova.

Daria i Ivan posljednji i najemotivniji ples su plesali na "Igru bez granica" Toše Proeskog za što su dobili 39 bodova. Nakon energičnog nastupa Frano i Gabrijela također su pokupili ovacije publike, a Frano se uz Gabrijelu nakon plesa rasplakao. Emotivnu završnicu sa suzama imali su i Marco i Paula, koji su freestyle otplesali na "We stole the show". Zbrojene ocjene žirija pokazale su koliko je borba između natjecatelja bila tijesna - svaki par završio je sa 117 bodova.

image
NEJA MARKIČEVIĆ/ CROPIX

"Sezona je bila dinamična, puna kvalitetnog plesa, nepredvidiva jer su se parovi izmjenjivali u kvaliteti izvedbe iz emisiju u emisiju. Sve uskoro završava i iskreno bit će nam malo prazno bez ‘Plesa sa zvijezdama‘, ali završit ćemo s lijepim uspomenama, puni doživljaja. Očekujem će u finalu frcati energija, bit će napeto….jedva čekam!", predvidjela je članica žirija Larisa Lipovac nekoliko dana prije finalne emisije.

image
BILJANA BLIVAJS CROPIX

"Jako će mi nedostajati i moje kolege iz žirija, stvarno smo se zbližili kroz cijeli projekt i na sve plesače gledamo s jednakim ponosom", nadodala je tada emotivna Franka Batelić.

Linker
26. travanj 2024 12:06