Dajana Antonija Bebek
 Privatni album / Facebook
Oporavak od napornog tempa

Bandićeva bivša glasnogovornica Dajana Bebek nakon svega otišla u New York: 'Kad volim kao sada, onda volim'

Novi početak u životu Dajana Antonija Bebek obilježila je i putovanjem u New York. Otkako je otišla s pozicije glasnogovornice Milana Bandića, Dajana uživa u odmoru s dragim ljudima.

HRT-ovo prepoznatljivo lice bila je sve dok nije otišla u glasnogovorničke vode. Dajana Antonija Bebek tim vodama zaplovila je u funkciji glasnogovornice HDZ-a, otkud je poslovnu sreću potražila na adresi zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića. Vjerojatno jedan od najzatjevnijih poslova u tom sektoru preuzela je iskusna novinarka i urednica na sebe, izazova se nije bojala. Radila je isto onoliko koliko i sam Bandić, tempo je bio i više nego dinamičan i nakon odstupanja s te funkcije Dajana je krenula na zasluženi odmor.

Odmara se već par dana u New Yorku, koji obožava. Provodi vrijeme s bliskim ljudima i čini se da joj je ova životna promjena sjajno sjela. Širokim osmijehom provodi dane u gradu koji nikad ne spava i tamo u potpunosti uživa.

Zagreb, 070619.
Dajana Antonija Bebek, glasnogovornica Milana Bandica.
Foto: Neja Markicevic / CROPIX
Neja Markičević / Hanza Media
Dajana Antonija Bebek

Da ne živi u Zagrebu, otišla bi u New York

Svojedobno je u velikom intervjuu za 100posto Dajana otkrila da putovanja obožava više od svega. Uz New York je, otkrila je tada, i emotivno vezana. 'SAD me inače jako privlači, a najljepše putovanje mi je bilo u New York. Drugo najljepše putovanje bilo je u Kinu odnosno Shanghai. Na putovanjima volim razgledati kulturne i povijesne znamenitosti. Ako ne bih živjela u mom najdražem Zagrebu, kojemu je jedina mana što tu stanujem sama, onda bih voljela živjeti u New Yorku jer tamo mi je dragi s kojim prolazim sve izazove veze na daljinu. On je srećom često u Hrvatskoj', rekla nam je tada Bebek.

Čini se da je ljubav opstala pa se u voljeni New York Dajana ponovno vratila. Rijetko se, rekla nam je tada, zaljubljuje i previše analizira. 'Ali kad volim kao sada, onda volim', zaključila je ova mlada žena koja je na funkciji Bandićeve glasnogovornice 'izdržala' najdulje dosad.

Zagreb, 091213.
Konferencija za medije u Sredisnjici HDZ-a na kojoj su predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko, Domagoj Ivam Milosevic i Marko Kolakovic kritizirali rad Vlade u zadnje dvije godine te najavili Svehrvatski gospodarski forum za petak 13. prosinca.
Na fotografiji: Dajana Antonija Bebek, nova glasnogovornica HDZ-a.
Foto: Bruno Konjevic / CROPIX
Bruno Konjevic / Hanza Media
Dajana Antonija Bebek

Linker
15. travanj 2024 18:21