Njihov ponos

Baš kao tata: Kaja Vidmar s kćerkicom kopirala legendarnu fotografiju Vrsaljka

Manekenka iz Slovenije i hrvatski nogometaš dobili su kćerkicu ovog travnja, vezu su potvrdili dva mjeseca kasnije, sada mu ona pruža javnu podršku u jednoj od najvećih odluka karijere.

Nakon vijesti da njen partner Šime Vrsaljko napušta hrvatsku nogometnu reprezentaciju, oglasila se i slovenska manekenka Kaja Vidmar. Partnerica našeg sad već bivšeg nogometnog reprezentativca isprva je na storijima podijelila emotivan tekst kojim se Šime oprostio od Vatrenih. Zatim je među probrane fotografije na svom IG feedu objavila jednu koja je otopila mnoga srca.

"Tata volimo te puno! Ti si naš ponos", napisala je Kaja uz fotografije malene Viktorije koja leži na tatinom dresu, baš kao što je Šime ležao na hrvatskoj zastavi. Ovom je objavom Kaja izazvala oduševljenje, prvo Šimino a onda i brojnih pratitelja.

Emotivni dani i u obitelji Vrsaljko, ali i u Hrvatskom nogometnom savezu te među brojnim nogometašima i navijačima. Nakon Šimine objave i HNS se emotivnim riječima oprostio od reprezentativca.

"Nije lako, ali... vrime je. Dobri duh svlačionice, generator pozitivne energije Šime Vrsaljko odlučio je okončati reprezentativnu karijeru te se prigodnim, emotivnim dopisom oprostio od dresa Vatrenih", napisali su iz HNS-a uz presliku Šiminog pisma.

Da ima punu podršku svoje nove partnerice Slovenke Kaje, i više je nego jasno zahvaljujući njenim objavama na društvenim mrežama. Da su njih dvoje u vezi počelo se nagađati krajem veljače ove godine. Kaja je tada bila u visokom stupnju trudnoće, a počelo se nagađati da je otac njenog djeteta upravo Vrsaljko. Vezu su potvrdili upravo na Instagramu u lipnju ove godine, kada je Kaja objavila crtež s likovima koji nevjerojatno sliče njoj i Vrsaljku te drže bebu u naručju.

Početkom travnja par je dobio kćerkicu Viktoriju, a par često dijeli njezine fotografije na društvenim mrežama.

Linker
18. travanj 2024 20:09