CHANDAN KHANNA AFP
VELIKA PODRŠKA

Beckhamovi dočekali Messija u Miamiju, pogledajte srdačan susret dviju nogometnih obitelji

Victoria, Harper i Cruz Beckham zablistali su na ceremoniji dočeka nogometne zvijezde Lionela Messija u Inter Miami CF, tim Davida Beckhama, koji je tom prigodom održao svečani govor.

Victoria, Harper i Cruz Beckham zablistali su na ceremoniji dočeka nogometne zvijezde Lionela Messija u Inter Miami CF, tim Davida Beckhama, koji je tom prigodom održao svečani govor.

Dobro poznata obitelj Beckham i ovoga je puta zasjala na posebnoj ceremoniji dočeka nogometne ikone Lionela Messija u tim Davida Beckhama, Inter Miami CF. Glamuroznoj Victoriji Beckham pridružila su se njihova djeca, 12-godišnja Harper i 18-godišnji Cruz, kako bi podržali tatu dok njegov tim Inter Miami CF predstavlja svog novog igrača na stadionu u Fort Lauderdaleu, na Floridi. Modna dizajnerica izgledala je senzacionalno u elegantnom krem odijelu s predimenzioniranim sakoom i hlačama širokih nogavica.

image

Svečana ceremonija dolaska Lionela Messija u Inter Miami CF

GIORGIO VIERA AFP

Na zadivljujućoj ceremoniji u Miamiju, koju je vodio suvlasnik David, Messi je izašao pred svoje nove obožavatelje i istaknuo svoju želju za ulazak kluba u novu eru uspjeha. Uvijek vrlo bliska obitelj, Victoria i dvoje od njihovo četvero djece popeli su se na pozornicu kako bi iskazali podršku Davidu, a Harper je odabirom ružičaste haljine pružila dodatnu podršku, budući da je to boja momčadi. Okupljanje na pozornici bilo je doista emotivno: grljenjem i poljupcima obilježen je dolazak jednog od najboljih nogometaša na svijetu.

image

Sergio Busquets i Lionel Messi predstavljeni su kao novi igrači - na predstavljanju su im se pridružili Antonella Roccuzzo sa sinovima - Thiago, Mateo i Ciro, a na pozornici su bili David Beckham, Jose R. Mas te Beckhamova obitelj - supruga Victoria i djeca Harper i Cruz

SHUTTERSTOCK
image
SHUTTERSTOCK

"Prije 10 godina započeo sam svoje putovanje, izgradnju nove MLS momčadi. Rekao sam tada da sam sanjao o dovođenju najboljih svjetskih igrača na Floridu i veliki grad Miami. Igrača koji dijele našu ambiciju da razvijamo nogomet u ovoj zemlji, koji bi inspirirali sljedeću generaciju i pomogli u izgradnji naslijeđa u ovom sportu. "Molim te, oprosti mi što sam večeras bio malo emotivan. Zaista je ostvarenje sna dočekati Lionela Messija u Inter Miamiju. Leo, tako smo ponosni što si izabrao ovaj klub za sljedeću fazu svoje karijere. Dobrodošao u obitelj", poručio je Beckham u emotivnom govoru očigledno zadovoljan što je Messi na kraju odabrai Miami.

Nakon toga i Lionel je održao emotivan govor kada je predstavljen kao igrač Inter Miamija "Hvala vam puno. Prije svega želim zahvaliti svim ljudima u Miamiju na ovoj dobrodošlici, ovoj ljubavi.Jako sam sretan što sam ovdje, što sam s vama. Želim zahvaliti Joseu (suvlasnik Miamija) i Davidu na dobrodošlici. Sve nam olakšavaju, sve je spektakularno otkako smo došli. Stvarno želim početi trenirati i natjecati se. Želim pobjeđivati kako bi klub nastavio rasti. Jako sam sretan što sam s obitelji odabrao ovaj grad, što sam odabrao ovaj projekt. Ne sumnjam da ćemo se dobro zabaviti. Hvala puno svima za ovaj dan."

image

Bivši britanski nogometaš i jedan od vlasnika Inter Miami CF-a David Beckham održao je svečani govor nogometnoj zvijezdi Lionelu Messiju

CHANDAN KHANNA AFP
image

Svečana ceremonija dolaska Lionela Messija u Inter Miami CF

GIORGIO VIERA AFP

Vijest o Messijevom dolasku smatra se najčuvanijom tajnom nogometa, kako prenosi Daily Mail, a Messi je od sada službeno igrač Inter Miamija i zarađivat će 60 milijuna dolara godišnje. Na službenom predstavljanju pridružila mu se i supruga Antonella koja je s njihovim sinovima također doselila u Miami, a nedavno su viđeni kako opušteno shoppingiraju.

image

Antonella Roccuzzo s djecom

CHANDAN KHANNA/AFP/PROFIMEDIA CHANDAN KHANNA/AFP/PROFIMEDIA
Linker
27. travanj 2024 23:27