TEŽAK PERIOD

Bella Hadid iskreno o narušenom zdravstvenom stanju: ‘Kad se vidim u ogledalu, povraća mi se‘

Slavna manekenka ne krije koliko njezina dijagnoza utječe na njezin izgled i mentalno zdravlje, a detalje svog stanja podijelila je s fanovima, čija joj podrška mnogo znači.

Manekenka Bella Hadid posljednjih godina otvoreno govori o svojoj borbi s lajmskom bolešću, bakterijskom infekcijom s kojom se zarazila kao 16-godišnjakinja. Svojim je obožavateljima pričala o brojnim utjecajima koje ova bolest ima na njezinu svakodnevicu, a ovog je vikenda u TikTok videu podijelila nove detalje o svojem zdravstvenom stanju.

Otkrila je kako je njezina nedavna operacija korijenskog kanala rezultirala infekcijom čeljusti, dodavši kako je izgledala "bolesno kao pas" i da joj je lice postalo prekriveno "lezijama" zbog niza antibiotika koje je uzimala .

"Možete se samo zapitati zašto se moje lice mijenja. Zato se mrzim gledati u ogledalo ili slikati, posebno u zadnje vrijeme, istinski želim povratiti kad se vidim", rekla je Hadid, priznavši kako joj je teško napredovati u karijeri dok se osjeća i izgleda bolesno.

image

Bella Hadid

ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK

“Ako se osvrnete na profesionalne fotke u proteklih osam godina, možete uočiti razliku između mene kad lajmska bolest bukti i mene kad sam zdrava. To je drugačija djevojka. Žao mi je zbog nje", bila je iskrena manekenka, dodavši kako je video snimila na razmjerno dobar dan, te kako nikada ne bi mogla snimiti tako nešto dok radi, uplašena je ili nesigurna. Za kraj je zahvalila fanovima na njihovoj podršci, istaknuvši kako joj njihov interes za njezino stanje mnogo znači.

Linker
22. travanj 2024 10:32