Dvije godine potrage

Ben Affleck i Jennifer Lopez kupili su raskošnu vilu koja ima - 24 kupaonice

Iako se već neko vrijeme nagađa jesu li supružnici pronašli svoje savršeno ljubavno gnijezdo, konačno je potvrđeno da su Ben Affleck i Jennifer Lopez kupili vilu koju će od sada nazivati svojim domom. Ispred velebnog zdanja parkirani su kamioni za selidbu i radnici polako unose njihove privatne stvari i namještaj.

Potraga za novim domom zvjezdanog para, Jennifer Lopez i Bena Afflecka, napokon je završena. Supružnici su za vilu, koja se nalazi u području Wallingford Estates na Beverly Hillsu, izdvojili čak 60 milijuna dolara.

Kuća od 4273 metara kvadratnih s pet hektara okućnice sastoji se od 12 spavaćih soba i 24 kupaonice. Raskošna vila također uključuje sportsku dvoranu u kojoj se nalazi košarkaško igralište, teretana, boksački ring, sportski lounge i bar.

image
PROFIMEDIA

Imanje također uključuje gostinjski penthouse od 465 kvadratnih metara, dvosobnu kuću za zaštitare i garažu za 12 automobila s dodatnim parkirnim prostorom za čak 80 vozila.

Nekretnina se prvobitno prodavala za 135 milijuna dolara 2018. godine, ali se njezina cijena kroz godine znatno snižavala. Ponovno je stavljena na prodaju ranije ovog mjeseca za gotovo 75 milijuna dolara, ali su je Affleck i Lopez kupili za 60 milijuna dolara.

image
PROFIMEDIA

Par, koji se vjenčao u kolovozu prošle godine, tražio je savršen dom više od dvije godine. U nekoliko navrata došli su jako blizu kupovini, ali ipak nisu uspjeli sklopiti dogovor. Lopez je u veljači na prodaju stavila svoj dom u Bel Airu za 42,5 milijuna dolara.

Kako pišu strani mediji, paru je trebalo samo tjedan dana da sklope ugovor o novom domu i već se useljavaju. Kao što se vidi na fotografijama, novi prostrani prilaz prepun je namještaja koji radnici unose u njihovo ljubavnu gnijezdo i pripremaju ga za službeno useljavanje.

Linker
23. rujan 2023 21:24