odvažno

Bez dileme: Ovo je bio najhrabriji dekolte na Oscarima

Za zvijezdom serije ‘Očajne kućanice‘ lijepili su se pogledi zbog zanosnog dekoltea kojim kao da je slavila zrelu ljepotu i izgled žene koja cijeni sebe.

Premda nije bila među nominiranima, Eva Longoria izgledala je na dodjeli Oscara kao da je u najmanju ruku dobila nagradu namijenjenu glavnoj glumici. Naime, u dvoranu Dolby Theatrea ušetala je poput kraljice, svjesna da je krasi najimpresivniji dekolte 95. dodjele nagrade Američke filmske akademije.

Pritom je izgledala damski, poput dive. Niti jedan detalj na njoj nije bio prenaglašen, od "mokrih" uvojaka naoko ležerne frizure koja joj je uokvirila lice do fenomenalne haljine Zuhaira Murada. Štošta se naziralo, ali ništa se nije vidjelo, osim najljepšeg ukrasa tog oskarovskog "looka", dvažnog dekoltea.

image

Dekolte vrijedan divljenja

JOHN SALANGSANG/SHUTTERSTOCK

Tim potezom kao da je htjela poručiti da i u 47. godini, nakon rođenja sina, četverogodišnjeg Santiaga, njezine grudi zasluženo izazivaju divljenje. Uz kreaciju što ju je libanonski dizajner pokazao na modnoj pisti u siječnju ove godine, zaštitno lice brenda L‘Oreal izabralo je decentan nakit draguljarske kuće Chopard: naušnice u obliku zvijezde kojima je diskretno dopunila sjaj svojih očiju.

image

Još seksepilniji izgled na Vanity Fair Oscar Partyju

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Treba dodati kako je zvijezdi "Očajnih kućanica" frizuru oblikovao njezin dugogodišnji hair stilist Ken Paves, šminku joj je nanio vizažist Elan Bongiorno, dok je za ostalo, čaroban izgled žene sigurne u sebe i svjesne svoje zrele ljepote - zaslužna sama glumica.

Linker
24. travanj 2024 15:59