NEPOMIRLJIVE RAZLIKE

Bezbolan razvod: Nova djevojka Brada Pitta i službeno je slobodna

Razlog za razvod su "nepomirljive razlike", a o podjeli imovine bivši će supružnici odlučiti kasnije. Dobra je vijest da ovaj razvod nikome nije slomio srce.

Glumac Paul Wesley i dizajnerica nakita Ines de Ramon službeno su se razveli, piše Us Weekly, ali izgledno je da zbog toga ni jedno ni drugo neće plakati. Zvijezda "Vampirskih dnevnika" i nova djevojka Brada Pitta potiho su se razišli još sredinom prošle godine, nakon pet godina braka, a sada su raskid i formalizirali.

image

Ines nosi raskošno cvijeće koje je dobila za Valentinovo, a pod rukom joj se našao i baget

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Razlog za razvod su, naravno, "nepomirljive razlike", a o podjeli imovine bivši će supružnici odlučiti kasnije, izjavio je 40-godišnji Wesley. Ines de Ramon i holivudski ljepotan Brad Pitt u vezi su, koliko je poznato, od studenog prošle godine. Zbog poslovnih obveza to je manje-više veza na daljinu, ali kada su zajedno nastoje maksimalno nadoknaditi propušteno. Novu godinu su dočekali zajedno u meksičkom Cabou, prepuštajući se uživanju uz bazen, a za Valentinovo se 59-godišnji Brad iskazao i iz New Yorka, gdje snima film, 30-godišnjoj Ines poslao raskošne ružičaste božure u njezin ured u Los Angelesu. Daleko od oka ne znači i daleko od srca za filmsku zvijezdu.

image

Paul Wesley i 18 godina mlađa Natalie Kuckenburg u šetnji New Yorkom

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

U međuvremenu je i Wesley okrenuo novu stranicu. Viđa se s modelom Natalie Kuckenburg, s kojom je prvi puta u prisnom kontaktu fotografiran u kolovozu 2022. u New Yorku. Još prije braka s Ines, Paul je bio u braku s Torrey DeVitto, kolegicom iz „Vampirskih dnevnika”, a sada je, poput Brada Pitta, našao znatno mlađu djevojku, doduše, ne baš toliko mlađu. Između Paula i Natalie razlika je 18 godina.

Linker
24. travanj 2024 21:29