NIJE POTRAJALO

Bila je to samo vruća, ljetna romansa: Irina Shayk i Tom Brady zaključili da nisu jedno za drugo

Počeli su se viđati u srpnju ove godine, nalazili po hotelima i u njegovoj vili, ali stvari su se brzo razvodnile...

Nakon što su nekoliko puta tijekom ljeta uhvaćeni zajedno, sve je dalo naslutiti kako top model Irina Shayk i bivši igrač američkog nogometa Tom Brady ipak neće dati šansu svojoj ljubavi. Par već neko vrijeme nije viđen zajedno, dapače vrijeme provode u potpuno različitim gradovima, a Irina je nedavno bila i na odmoru sa svojim bivšim, glumcem Bradleyjem Cooperom i njihovom šestogodišnjom kćeri Leom.

Kada je prošlog mjeseca objavila fotografiju Bradleyja na svojem Instagram profilu, mnogi su se ponadali kako postoji šansa da njih dvoje daju drugu priliku svojoj ljubavi, ali čini se da su samo dobri prijatelji s obzirom na to da slavni glumac vrijeme provodi s drugom slavnom manekenkom - Gigi Hadid.

Što se vruće ljetne romanse tiče, Irina i Tom zajedno su donijeli odluku da njihova veza neće funkcionirati, i izvor blizak paru za Page Six je otkrio kako tu nije bilo nikakvih skandala niti svađa.

image

Tom Brady s djecom početkom rujna ove godine

LARRY MARANO/SHUTTERSTOCK

Ipak, na početku ljubavi, Tom je želio da veza potraje. "Ona nije samo flert, on želi da to potraje. Obećao si je da će nakon razvoda biti samo s nekim s kim može graditi budućnost, s nekim koga bi upoznao s djecom", izjavio je tada prijatelj uspješnog sportaša, ali čini se da stvari nisu otišle u željenom smjeru.

image

Susret Irine i Toma u njegovom automobilu u srpnju ove godine

CPR/DSANCHEZ/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Linker
19. travanj 2024 07:36