Došla na svoje

Bila je trudna kad ju je Tom Brady ostavio zbog Gisele, sad je poslala znakovitu poruku

Poznati nogometaš i supermodel imaju problema u braku, sve se više govori o razvodu Bradyja i Bündchen, a njegova bivša partnerica ima svoje mišljenje o tome.

Dok se brak Toma Bradyja i Gisele Bündchen naočigled javnosti raspada, čini se kao da njegova bivša supruga likuje. U svojim filozofskim objavama na Instagramu Bridget Moynahan okrenula se terapiji. Objavila je citat obiteljske terapeutkinje o tome zašto neke veze ne treba spašavati.

"Nisu sve stvari za popravak. Nisu sve veze stvorene da traju do kraja života. Nekad moramo naučiti cijeniti darove koje dobivamo od pukotina i završetaka umjesto da se priče popravljaju i pomiruju", stoji u citatu koji je objavila Pharaon.

Začudila je svojom objavom zbog činjenice da je njen bivši Tom Brady, s kojim ima 15-godišnjeg sina Johna "Jacka" Edwarda - usred drame sa sadašnjom suprugom Giselle. Izvori upućeni u situaciju, potvrdili su za američki tisak da su i nogometaš i manekenka angažirali odvjetnike za razvod.

Ova američka glumica i model u opisu objave još je dodatno proširila svoje viđenje propalih veza.

"Svi se osjećamo ugodno s ‘živjeli su sretno do kraja‘ vezama, jer Disney. Nekad je to stvarnost. Ali stvarnost također nosi i veze koje se ne popravljaju. Završeci koji nemaju lijepi kraj. Pukotine koje ostanu otvorene. S time se mnogo teže suočiti. Naša tolerancija za njih je vrlo niska. A ipak, neki od naših najvećih darova, onoga što imamo za ponuditi i lekcija, dolaze iz tog prostora. Veza koja ne uspije, ali nauči te nečemu bitnom o tebi. Pukotina koja se ne zatvori, ali pokazuje nešto novo o tvom obrascu", opširno je objasnila uz citat koji je podijelila.

image

Tom Brady i Giselle Bundchen

MARION CURTIS/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

Bridget Moynahan hodala je s Bradyjem tri godine, a objavili su da se razilaze 14. prosinca 2006. Nešto kasnije, u veljači iduće godine njeni predstavnici za medije obznanili su da je trudna više od tri mjeseca, a Tom je sa sadašnjom suprugom Giselle prohodao u tom istom prosincu kada je ostavio trudnu Bridget.

Linker
23. travanj 2024 06:22