STIGLA PRINOVA

Bivša Feminnemka otkrila sretne vijesti: ‘Dobrodošao kući, dječače‘

Nikol Bulat, bivša pjevačica grupe Feminnem, na Instagramu je otkrila da su njezin partner i ona postali roditelji.

Influencerica i bivša pjevačica fotografijom na Instagramu otkrila je da je rodila sina. "Dobrodošao kući, dječače", napisala je uz objavljenu fotografiju na kojoj u naručju drži svojeg sinčića.

Bivša pjevačica grupe Feminnem 2012. godine je odustala od glazbene karijere i od tada se o njezinom privatnom životu malo zna. Uskoro nakon povlačenja iz javnosti otkriveno je kako ljubi devet godina mlađeg nogometaša Ivana Šunjića, a par se odselio iz Zagreba u Veliku Britaniju nakon što je on prešao u Birmingham City, a u međuvremenu je prešao u Birmingham City. Ipak, Nikol većinom objave dijeli iz Velike Britanije pa je tako i krajem travnja pratiteljima otkrila da će postati majka.

"Srce mi je puno ljubavi! Beba je na putu", napisala je Šibenčanka uz fotografiju na kojoj je istaknula poveći trudnički trbuh, odjevena u bodi ukrašen volanima.

Podsjećamo, Nikol je 2007. zamijenila Ivanu Marić u grupi Feminnem. Dvije su godine nastupale zajedno, no Nikol nije uspjela pronaći zajednički jezik s Pamelom Ramljak i Nedom Parmać. Napustila je grupu 2009. godine i objavila svoju debitantsku solo pjesmu "Grešnica", a u narednim je godinama izbacila još nekoliko singlova, uključujući "Strašno ti stojim" i "Hajde opa" koji su nastali u suradnji s popularnim producentom Costijem.

Linker
16. travanj 2024 20:23