SRETNE VIJESTI

Bivša Feminnemka zbog našeg se nogometaša odselila iz države, a sada im stiže prva beba

Bivša pjevačica i njezin dugogodišnji partner, nogometaš Ivan Šunjić, uskoro će postati roditelji.

Otkako je 2012. godine odustala od glazbene karijere, o privatnom životu bivše Feminnemke Nikol Bulat se malo zna. Posvetila se studiju prava, a uskoro se otkrilo kako ljubi devet godina mlađeg nogometaša Ivana Šunjića. Par je neko vrijeme živio zajedno u Zagrebu, a nakon što je Šunjić iz Dinama prešao u Birmingham City zajedno su se odselili u Veliku Britaniju.

Od tada su u stabilnoj vezi, a Ivan je u međuvremenu zaigrao za berlinsku Herthu Berlin. Nikol se pak upustila u influencerske vode, a sa svojim je pratiteljima u srijedu podijelila sretnu vijest o prvoj trudnoći. "Srce mi je puno ljubavi! Beba je na putu", napisala je Šibenčanka uz fotografiju na kojoj ističe poveći trudnički trbuh, odjevena u bodi ukrašen volanima.

Podsjećamo, Nikol je 2007. zamijenila Ivanu Marić u grupi Feminnem. Dvije su godine nastupale zajedno, no Nikol nije uspjela pronaći zajednički jezik s Pamelom Ramljak i Nedom Parmać. Napustila je grupu 2009. godine i objavila je svoj debitantsku solo pjesmu "Grešnica", a u narednim je godinama izbacila još nekoliko singlova, uključujući "Strašno ti stojim" i "Hajde opa" koji su nastali u suradnji s popularnim producentom Costijem.

Linker
12. travanj 2024 06:28