Priyanka Chopra Jonas i Nick Jonas

 MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
Neustrašiva majka

Bivša Miss svijeta otkrila da je s kćerkicom provela 100 dana u bolnici

Indijska glumica i pjevačica Priyanka Chopra Jonas prvi put je progovorila o teškom životnom razdoblju.

Indijska glumica i pjevačica Priyanka Chopra Jonas prvi put je progovorila o teškom životnom razdoblju.

Priyanka Chopra Jonas indijska glumica, pjevačica i Miss svijeta 2000. godine prvi je put za digitalno izdanje časopisa Today progovorila o kćerkici Malti Marie koja je više od tri mjeseca provela u bolnici NICU za nedonoščad. Supružnici Nick Jonas i Pryjanka su lanjskog siječnja pratitelje na Instagramu obavijestili da su postali roditelji te da je njihovu kćerkicu rodila surogat majka. S obzirom na to da je djevojčica prerano rođena provela je vrijeme na odjelu intenzivne skrbi u inkubatoru, a mnogi su se zabrinuli za njezino zdravstveno stanje.

image

Priyanka Chopra Jonas

CHRISTOPHER PETERSON/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Chopra Jonas u intervjuu je objasnila kako bez obzira na težak period uživa u majčinstvu. Kada joj završi radni dan, kako kaže, jedva čeka doći kući i zagrliti svoju mezimicu koja nikada nije bez nadzora. Uvijek su s njom majka, ili otac, poznati glazbenik Nick Jonas koji je u siječnju ove godine s dvojicom svoje braće dobio i zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih. "Obožavam provoditi vrijeme s mojom kćerkicom, kad sam s njom, za mene ne postoji ništa drugo. Obožavamo se kupati, spavati, pričati priče, a kada nam prijatelji dođu u posjet, svi zajedno se družimo i gledamo da što kvalitetnije provedemo zajedničko vrijeme", govori indijska glumica koju je časopis Times imenovao jednom od sto najutjecajnijih ljudi na svijetu, a časopis Forbes jednom od sto najmoćnijih žena.

Glumica i glazbenik jako su se oslanjali jedno na drugo nakon što se Malti rodila i proveli su zajedno s njom više od sto dana u bolnici. "Sjećam se da me Nick samo držao za ramena, a ja sam mu rekla da mi kaže što da radim jer ne znam kako da se ponašam u toj situaciji", prisjeća se Priyanka kojoj je deset godina mlađi suprug bio velika podrška.

"Od kada se rodio naš anđeo i kada je prvi put udahnula zrak, do danas nikada nije bila bez ijednog od nas", ponosno je poručila. "Kada se probudim i znam da imam milijun obaveza i problema, znam da ih mogu riješiti jako lako zato što znam da me kod kuće čeka neopisiva sreća i moja obitelj", zaključila je.

Linker
26. travanj 2024 00:48