LAMKEY ROD/CNP/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA
Životni zaokret

Bivša partijanerica Paris u sasvim novoj ulozi: "Jako sam zabavna mama"

Nasljednica i reality zvijezda Paris Hilton prvi put progovara o nedavnom rođenju kćeri London, odnosu sa suprugom Carterom Reumom, sinu Phoenixu i slatkim roditeljskim brigama.

Nasljednica i reality zvijezda Paris Hilton prvi put progovara o nedavnom rođenju kćeri London, odnosu sa suprugom Carterom Reumom, sinu Phoenixu i slatkim roditeljskim brigama.

Prije nekoliko godina, reality zvijezdu i bogatu nasljednicu Paris Hilton malo tko je mogao zamisliti u ulozi majke. Dijelom i zbog toga što ju je dugo pratio glas prave "partijanerice" koja bi lude provode i nastupe kao DJ teško odbacila zbog majčinstva. Dovoljno se prisjetiti njenog nauma da na partyjima pušta glazbu pod imenom Starlite, čemu su se usprotivili njeni menadžeri. Zašto? Zato što je njeno ime Paris Hilton samo po sebi svjetski znani brend koji istog trena asocira na partijanje od zore do sumraka idućeg dana, s puno plesa, alkohola i tko zna čega još, pa ga nije imalo smisla mijenjati.

Stoga se vjerovalo da će Paris taj stil života zadržati i nakon udaje za 42-godišnjeg Cartera Reuma, američkog poduzetnika, investicijskog bankara te pasioniranog pisca. Poznavali su se čak petnaest godina prije raskošne razmjene burmi 2021. jer su se njihove obitelji kretale u istom krugu, on je imao dijete iz neuspjele veze dok su rijetki u plavokosoj, 42-godišnjoj nasljednici s neutaživom žeđi za medijskom pozornošću, nije prepoznao "materijal" za mamu. Ukratko, vjerovalo se da će da par neće dugo izdržati u zajednici za koju se isprva mislilo da je neka vrsta "dogovorenog" braka izdanaka dviju bogatih američkih obitelji, a kamo li to da će se Paris smiriti, posvetiti braku i postati mama.

Svjesna kako je američku javnost povukla za nos na najljepši mogući način, nasljednica je u velikom razgovoru za magazin People ispričala sve o svojoj preobrazbi i otkrila detalje o nedavnom dolasku na svijet njihovog drugog djeteta, kćeri London. U siječnju ove godine otkrili su da su, posredstvom surogat majke, dobili dječaka Phoenixa, a prošlog tjedna na isti način im se rodila i kćer. "Presretna sam što je naša mala princeza ovdje! Moj život je tako potpun, imati svog malog dječaka, a sada i moju djevojčicu", rekla je.

image

Paris Hilton kaže da napokon ima sve o čemu je maštala u životu

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

Povod predstavljanju "nove Paris", predane mame dvoje male djece – o kojoj se brine bez pomoći dadilja – druga je sezona reality showa "Paris in love" na platformi Peacock, čije prikazivanje počinje u četvrtak, 30. studenog. U emisiji će pokazati kako izgleda njen (stvarni) obiteljski život, briga za djecu, pa i mijenjanje pelena, u čemu ravnopravno sudjeluje i njen suprug, kaže.

"Tako sam zahvalna, tako sretna. Uzbudljivo nam je provoditi prve praznike u ulozi roditelja. Uzbuđena sam što su pred nama naši prvi zajednički praznici kao četveročlane obitelji. Ovaj Dan zahvalnosti bio je tako poseban, iznenadio nas je dolaskom London na svijet, a u međuvremenu smo već pokazali Phoenixu njegovo prvo, božićno drvce. Vidjeti kako mu oči svijetle, promatrati čudo u njegovim očima, čarobno je iskustvo. Jedva čekam naš prvi Božić, od dolaska Djeda Božićnjaka i donošenja svih darova za djecu do buđenja na božićno jutro", ispričala je otkrivši da im u goste tijekom blagdana dolaze njena sestra Nicky i njen brat (nije rekla radi li se o Barronu ili o Conradu) i sva njihova djeca.

"To je sljedeća generacija članova naše obitelji i sjajno je gledati ih kako odrastaju zajedno," kaže presretna mama koja je prošlog tjedna, na svom profilu na Instagramu, otkrila da se njezina obitelj jedanaest mjeseci nakon rođenja Phoenixa, povećala za još jednog člana. Na fotografiji je objavila maleni ružičasti komplet: na majici je bilo izvezeno ime London, pa je odmah bilo jasno kako se djevojčica zove. Na majicu je postavila i male sunčane naočale koje će njezina curka nositi kad malo poraste.

"Blagdani su mi uvijek bili posebni, ali sada su još posebniji sada kada imam obitelj s kojom to mogu podijeliti," prokomentirala je dolazak prinove na svijet. Iz konteksta se razabire da se London rodila malo ranije nego su liječnici očekivali, ali je zato njena radost - jer je, čini se na sam Dan zahvalnosti, ponovno postala mama – baš zato veća.

Dakako, sve zanima kako se suprug i ona nose s roditeljskim obavezama jer su se zahvalili članovima svojih obitelji kada su im predložili da angažiraju dadilju ili dadilje, za svako dijete po jednu.

Nekadašnja partijanerica to će otkriti u reality showu: pokazat će fanovima kako se bori sa svime, od hranjena beba do mijenjanja pelena. Nada se da će svijet upoznati sa svojom dosad stranom, koju reflektori dosad nisu osvijetlili.

image

Sa suprugom i sinom u New Yorku ove jeseni

MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK

"Uzbuđena sam što ću moći pokazati kako izgleda sljedeća faza mog života, biti supruga i mama. Idem do kraja u svoj život, otkrit ću da sam, zapravo, zabavna mama, koliko ljubavi pružam svojoj djeci i kako su me obogatili kao osobu", kaže Paris, koja je u 2023. dobila dvoje male djece, objavila memoare i nastavlja svoj reality show.

"Ova sezona mi je bila nevjerojatno iscjeljujuće iskustvo. Od prolaska kroz sve oko objavljivanja memoara i razgovora s obitelji o tome. Također uključuje moju mamu i njen prvi susret s Phoenixom. Toliko je posebnih trenutaka ove sezone", kaže reality zvijezda o svom dosad najboljem i najljepšem dijelu života.

Linker
28. travanj 2024 10:50