Holivudski glumac sa suprugom prije nego su se posvađali i odlučili razvesti

 ANTHONY HARVEY FOR SAG AWARDS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA ANTHONY HARVEY FOR SAG AWARDS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Bijesan glumac

Bivša supruga Kevina Costnera odmara na Havajima s njegovim prijateljem

Njezin pratitelj je njihov susjed iz Santa Barbare, financijaš Josh Connor koji se pokušao opravdati pred Kevinom Costnerom, no glumac mu ne vjeruje.

Nakon što je na sudu izborila privremeno mjesečno uzdržavanje od gotovo 130.000 dolara, Christine Baumgartner, uskoro bivša supruga holivudskog glumca Kevina Costnera, zadala mu je bolan udarac. Dizajnerica torbica otišla je na odmor s njegovim prijateljem, financijašem Joshom Connorom. Uočena je kako u prugastom bikiniju lješkari na plaži dok joj ugađa prijatelj bivšeg koji poput njih živi u Santa Barbari. Ako je odlaskom na odmor u luksuzno ljetovalište na havajskom Velikom otoku htjela razbjesniti bivšeg, uspjelo joj je.

"Muka mu je zbog toga. Kevin ne zna što misliti niti kome vjerovati", otkrio je izvor za In touch weekly. Uzdrmana zvijezda filmova "Poštar", "Pleše s vukovima" i "Vodeni svijet" u sve ružnijoj brakorazvodnoj parnici ipak ima zadovoljštinu: nedavno je uspio iseliti bivšu suprugu s posjeda, navodno u skladu s predbračnim ugovorom koji su potpisali uoči vjenčanja 2004. godine. Čini se da će dizajnerica torbica pokušati osporiti navodni predbračni ugovor, a dok sud ne odredi da li je valjan, morala je do 31. srpnja napustiti suprugov posjed. Kako joj plaća gotovo 130.000 dolara mjesečne potpore dok sud ne donese odluku o alimentaciju ili odobri primjenu stavke o alimentaciji predbračnog ugovora, očekuje se da se pobrine za smještaj za sebe i njihovo troje djece: 13-godišnju kćer Grace te sinove 16-godišnjeg Caydena i 14-godišnjeg Hayesa. Kao mama troje djece, tražila je mjesečnu potporu od 248 tisuća dolara, dok joj je suprug (koji iz bivšeg braka te bivše veze ima četvero odrasle djece) ponudio tek 51.940 dolara. Naposljetku je na sudu određena sredina, 129.000 dolara potpore za drugu suprugu i njihovu djecu.

Do glumca je, posredstvom zajedničkih znanaca, došla pomirljiva poruka Josha Connora kako nije u vezi s Christine, ali susjed ipak nije uspio ublažiiti glumčevu ljutnju.

image

Kevin Costner sa suprugom Christine Baumgartner i djecom 2015., dok je brak bio sretan

PRPP/PLUX/SHUTTERSTOCK

"Kevin je zapanjen činjenicom da je Josh, kojeg poznaje godinama i smatra ga vrlo dobrim prijateljem, otišao na odmor s Christine. Kevinu je rečeno da se ništa ne događa, da su samo prijatelji, ali njemu je to teško povjerovati", tvrdi izvor.

Očito je da je dizajnerici trebao predah poslije šokantnog iseljenja i uoči borbe na sudu s bivšim za skrbništvo nad djecom i alimentaciju, a financijaš iz susjedstva ponudio joj je odmor na rajskom otoku. Da li je samo vitez koji prijateljski priskače u pomoć majci troje djece ili udvarač, pokazat će vrijeme.

Linker
20. travanj 2024 21:32