MARCO CANONIERO/SHUTTERSTOCK
Pravne zavrzlame

Bivši prijatelji na sudu: David Beckham tuži poznatog glumca zbog navodne financijske prevare

Bivši nogometaš je 2020. postao globalni ambasador tvrtke Marka Wahlberga i često su ga fotografirali kako trenira u njihovim teretanama i pozira s trenerima. Sada tvrdi da mu je glumac ostao dužan gotovo deset milijuna eura.

Bivši nogometaš je 2020. postao globalni ambasador tvrtke Marka Wahlberga i često su ga fotografirali kako trenira u njihovim teretanama i pozira s trenerima. Sada tvrdi da mu je glumac ostao dužan gotovo deset milijuna eura.

Iako su postali bliski prijatelji kada je David Beckham preselio u Ameriku kako bi igrao za momčad LA Galaxyja 2007., on i Mark Wahlberg uskoro bi se mogli naći na sudu. Kako prenose strani mediji, slavni engleski nogometaš odlučio je tužiti holivudskog glumca zbog navodnog gubitka od gotovo deset milijuna eura.

Bivši prijatelji tako se sada suočavaju u napetoj pravnoj bitki, s Beckhamovom tvrtkom DB Ventures Ltd koja tvrdi kako je Wahlberg namjerno prevario nogometaša. Beckham je 2020. postao globalni ambasador njegove tvrtke F45 i često su ga fotografirali kako trenira u njihovim teretanama i pozira s trenerima. Isto tako, bivši je nogometaš često viđen kako vježba s brendiranom opremom u F45 fitness centrima i dijeli postove na Instagramu s milijunima svojih pratitelja.

image

Bivši nogometaš postao je ambasador Wahlbergove tvrtke 2020.

F45 HIGH STREET KENSINGTON/COVER IMAGES/INSTARIMAGES.COM/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

No sada Beckham tvrdi kako je izgubio ogromnu svotu novca kada su dionice koje su mu obećane zadržane sve dok im cijena nije rapidno pala. Naime, Wahlbergova tvrtka obećala je Beckhamu za njegov angažman isplatiti dionice početkom 2022., no iste nisu bile isplaćene u dogovorenom terminu već nekoliko mjeseci kasnije. To možda i ne bi bio toliki problem, da u tom vremenu vrijednost dionice nije pala s 12 američkih dolara po dionici na tri dolara.

image

Mark Wahlberg i slavni sportaš postali su prijatelji 2007. kada je Beckham došao u Ameriku igrati za LA Galaxy

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

Bivši engleski reprezentativac zbog svega što mu se dogodilo sada tvrdi kako je prevaren u ovom poslovnom pothvatu te kroz sudsku tužbu potražuje razliku u novcu za koji vjeruje da je izgubio zbog nepoštivanja dogovora druge strane.

Linker
27. travanj 2024 17:16