Nicole Brydon Bloom i Justin Theroux odsad su i službeno par 

 MICHAEL TRAN AFP
Sretno zaljubljen

Bivši suprug Jennifer Aniston nakon Oscara i službeno potvrdio vezu s 23 godine mlađom glumicom

Modno usklađeni Justin Theroux i Nicole Brydon Bloom pojavili su se na partyju Vanity Faira i tako potvrdili nagađanja da su već godinu dana u ljubavnoj vezi.

Modno usklađeni Justin Theroux i Nicole Brydon Bloom pojavili su se na partyju Vanity Faira i tako potvrdili nagađanja da su već godinu dana u ljubavnoj vezi.

Da je sretan i ludo zaljubljen, američki glumac Justin Theroux, podijelio je s cijelim svijetom nakon dodjele Oscara. Na ovogodišnjem Vanity Fair partyju, vezu s 23 godine mlađom glumicom Nicole Brydon Bloom "proglasio je" službenom. Par se, naime, prvi put zajedno pojavio na crvenom tepihu nakon dodjele nagrade Američke filmske akademije, raspoloženo su pozirali fotografima, on ju je nježno zagrlio, a ona mu je uputila pogled pun ljubavi, kao da je jedini muškarac na svijetu. Oboje su odabrali crno: on je bio iznimno elegantan u smokingu dok je Nicole odabrala usku haljinu iste boje s vrtoglavim prorezom na bedru, a od nakita je imala viseće dijamantne naušnice.

Lijepa Njujorčanka glumačko je pojačanje druge sezone serije "Pozlaćeno doba" u kojoj glumi Caroline Stuyvesant, dok njezin 52-godišnji dečko tumači jednu od glavnih uloga u dramskoj seriji "The Mosquito Coast".

Nicole se s Therouxom, inače bivšim suprugom Jennifer Aniston (kojem je, čini se, trebalo sedam godina preboljeti razvod od holivudske zvijezde) počela viđati prije godinu dana.

image

Justinu Therouxu trebale su godine kako bi zaboravio bivšu suprugu, Jennifer Aniston

MICHAEL TRAN AFP

Prvi put su fotografirani u veljači 2023., na Netflixovom događaju u njujorškom klubu "Zero Bond", ponovno su "uhvaćen" na dejtu prošlog ljeta u New Yorku, a u rujnu 2023.godine, 29-godišnja Nicole je upoznala Justina sa svojim roditeljima, piše Page Six. Čini se da je delikatan trenutak dobro prošao jer je glumica svog dečka u prosincu 2023. povela na sestrino vjenčanje.

image

Nicole Brydon Bloom i Justin Theroux odsad su i službeno par

MICHAEL TRAN AFP

Dosad nisu komentirali vezu, stoga njihov dolazak na najpoznatiji oscarovski after party, ima posebnu težinu: sretno zaljubljeni glumac kao da je "poručio" da je u Nicole pronašao partnericu koja je (napokon) zasjenila uspomene na dvogodišnji brak s fatalnom Jennifer Aniston, okončan 2017. godine.

Linker
26. travanj 2024 02:12