EUGENE GOLOGURSKY/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA
tužna vijest

Biznismen iznenada umro na jahti u Hrvatskoj, za njim tuguju Kim Kardashian, Beckhami...

Potresena supruga J.R. Ridingera otkrila je da je imao plućnu emboliju i to na prvom obiteljskom odmoru u tri godine.

Potresena supruga J.R. Ridingera otkrila je da je imao plućnu emboliju i to na prvom obiteljskom odmoru u tri godine.

Svijet se oprašta od biznismena, osnivača Market America i člana visokog društva J.R. Ridingera koji je iznenada preminuo u 63. godini. Naime, Ridinger je dobio plućnu emboliju tijekom odmora u Hrvatskoj te je preminuo na unajmljenoj jahti. Vijest je na Facebooku otkrila njegova supruga Loren Ridinger koja je izvan sebe od tuge.

"Ne mogu govoriti, u šoku sam, slomljena. Srce mi je iščupano. Da razjasnimo glasine da je pao... Na našem prvom obiteljskom odmoru u tri godine, imao je iznenadnu plućnu emboliju koja nam ga je ukrala. Za samo sekundu je nestao. Za trenutak. Molim vas da molite i meditirate o njemu", napisala je Loren. Iza Ridingera su ostale dvije kćeri - Amber i Amanda.

image

J.R. Ridinger i supruga Loren.

ROMAIN MAURICE/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Izjavu o Ridingerovoj smrti objavila je i Market Amerika na Twitteru: "Oni od nas koji smo bili dovoljno sretni poznavati i raditi s JR-om izgubili su prijatelja, partnera i mentora. JR-ovo vodstvo, strast i energija bili su duboko utkani u poduzeće koje ljudima omogućuje da žive ispunjeniji život. JR iza sebe ostavlja tvrtku koju je samo on mogao stvoriti, a njegov će poduzetnički duh zauvijek biti temelj Market America", napisala je tvrtka u priopćenju. Ridinger je Market Americu osnovao još 1992., a s Loren ju je zajedno privatizirao 2001.

Biznismen je bio veliki prijatelj mnogih slavnih zvijezda koje su se na društvenim mrežama oprostile od njega.

"Izgubili smo jednog dobrog čovjeka odlaskom mog prijatelja. J.R. mi je bio velika pomoć i podrška kad sam počinjao svoj život nakon košarke, dao mi je dragocjene savjete i učio me kako da postanem poduzetnik", napisao je na Twitteru košarkaš Scottie Pippen.

"Sjećanja koja ću imati s JR-om i tobom Loren trajat će cijeli život. Srce mi se slama zbog tebe i Amber. JR će nam jako nedostajati. Uvijek ću biti tu za vas. Puno vas volim", napisala je reality zvijezda Kim Kardashian na svojim Instagram storyjima.

I obitelj Beckham koja se ovog ljeta odmarala u Hrvatskoj duboko je potresena ovim iznenadnim gubitkom. David Beckham nazvao je Ridingere "prekrasnim, ljubaznim i velikodušnim parom", napisavši Loren na storyjima na svom profilu da su on i njegovi "tu za nju".

Linker
30. travanj 2024 01:31