Sa suprugom i kćerima James i Inez 2020., na njegovoj proslavi podovom dodjele zvijezde na Šetalištu slavnih.

 IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK
Samo za mame

Blake Lively ima trik za situacije kada sa svojih četvero klinaca ima loš dan

Lansirala je liniju koktela u konzervi za instant podizanje energije i raspoloženja, uz opasku da ih mame, kad im je svega dosta, koriste mudro i odgovorno.

I američka glumica Blake Lively balansira između javne uloge, glamuroznog stila života kakav se očekuje od holivudske dive, te one privatne. Sa suprugom, kanadsko-američkom filmskom zvijezdom Ryanom Reynoldsom odgaja četvero djece, kćeri James (8, Inez (6) i Betty (3) dok ime i spol najmlađeg djeteta, rođenog u veljači ove godine, nisu otkrili.

Priznaje da i ona ima dane kada joj je svega dosta, kad je umorna od majčinstva, a suprug nije kod kuće jer je na setu ili u Walesu, kamo često odlazi jer je suvlasnik najstarijeg velškog nogometnog kluba, "Wrexham". Odsad češće odlaziti i na utrke Formule 1 jer je nedavno, s poslovnim partnerom i prijateljem Robom McElhenneyem, uložio milijune eura u F1 tim Alpine, dio Renault grupe. Zato će u većoj mjeri prepuštati svoj dio roditeljskih obaveza supruzi te svojoj mami Tammy Reynolds, koja im pomaže brinući se za djecu.

Blake nije zadovoljna takvom raspodjelom svakodnevnih zadataka, tim više što je ne tako davno rasturala na crvenom tepihu, pogotovo na najglamuroznijim stepenicama u svijetu mode, Met Gali. Njezin look iščekivao se s posebnom pozornošću jer slovi za ženu nepogrešivog, u isto vrijeme iskričavog i profinjenog odjevnog ukusa. Sada je, pak, kreacije od kojih zastaje dah zamijenila udobnom odjećom "za po doma" i ne krije da joj, nakon početnog oduševljenja što je s djecom kod kuće, nedostaju stari dani, piše US magazine.

Kad je uhvati samo majkama znana malodušnost - jer su klinci neposlušni i priredili su joj još jedno "iznenađenje", - glumica pribjegava triku koji u filmu "Bad mothers Christmas" koriste njene kolegice Mila Kunis, Kathryn Hahn i Kristen Bell, čaši pića koje podiže raspoloženje. Njen recept za dizanje energije kad s djecom ima loš dan su pjenušavi kokteli. Otprije pokrenutu liniju pića bez alkohola, "Betty Buzz", nedavno je proširila linijom "BettyBooze" u kojoj se nalazi i doza konkretnih kapljica.

image

Blake Lively i Ryan Reynolds

J MAYER/SHUTTERSTOCK

"BettyBooze na usluzi. Ovo su recepti koje godinama pripremam. Ali sada imam četvero djece. I umorna sam. Evo ih, u konzervi. Treba malo uživati, ali odgovorno", napisala je u objavi na Instagramu. Pokazala je što nudi i kako iscrpljena mama može od sadržaja iz njene kolekcije, pripremiti sjajno osvježenje.

"Stvarno je ukusno. Jedna stvar oko koje ne pristajem na kompromise je okus. I muž. OK, to su dvije stvari", zaključila je glumica u šali.

Linker
07. travanj 2024 12:34