Muka s kosom

Blake Lively neukrotiva kosa stvara probleme: ‘Zašto mi nisu rekli kako mi izgleda frizura?‘

Holivudska glumica našalila se na svoj račun i na račun najmilijih zbog neukrotive kose koju sve teže obuzdava kako joj se bliži termin poroda.

I holivudska glumica Blake Lively ima loš dan kad je riječ o njezinoj kosi. Bila je toliko zamršena tijekom cijelog prošlog vikenda, a ona toliko očajna da je naposljetku odustati od pokušaja da ukroti svoju grivu. Slučaj "ne znam što je mojoj kosi" objelodanila je na društvenim mrežama.

Pritom se nije našalila samo na svoj nego i na suprugov račun. Na svoju objavu: "Kako to da nijedna osoba nije našla vremena da mi spomene kako danas izgledala moja kosa?" tagirala je na supruga, Ryana Reynoldsa.

Među "prozvanima" našli su se njezina sestra Robyn Lively te Ryanov brat Terry, prenosi Page Six.

Očekivanje zvijezde filma Slatka, mala tajna da "prozvani" bolje paze na nju ima smisla jer je u poodmakloj trudnoći s četvrtim djetetom.

image

Neobuzdana kosa trudne glumice.

Stvar je u tome da je kosa trudnica koje broje sitno do poroda neobuzdana, stoga je na neuspjeh osuđen svaki pokušaj uobličiti kosu bez stručne pomoći u frizuru kojom bi bila zadovoljna. Jedan od najljepših i najsretnijih parova u zabavljačkoj industriji već ima tri djevojčice James, Inez i Betty. Ne žele otkriti stiže li im ovaj put dječak ili još jedna curka, no rekli su na nedavnoj dodjeli American Cinematheque Award kako je sve spremno za prinovu čiji dolazak jedva čekaju.

Linker
21. travanj 2024 22:53