tajanstveni par

Blake Lively rodila u tajnosti, jedna fotografija otkrila da je beba stigla

Blake i Ryan Reynolds vjenčali su se 2012. godine, a roditelji su sedmogodišnje James, šestogodišnje Inez i trogodišnje Betty.

Blake Lively otkrila je u nedjelju da su ona i suprug Ryan Reynolds dobili četvrto dijete. Zvijezda "Tračerice" na Instagramu je objavila fotku na kojoj pozira sa suprugom i svojom mamom Tammy, a ono što je fanovima upalo u oko jest činjenica da više nema njenog trudničkog trbuščića. U opisu fotografije napisala je "Puppy Bowl Sunday 2023", dodavši da je "bila zauzeta".

Blake i Ryan vjenčali su se 2012. godine, a roditelji su sedmogodišnje James, šestogodišnje Inez i trogodišnje Betty. Sretan par oduvijek je jako samozatajan pa nije nikakvo čudo da nisu objavili da se njihova obitelj proširila, a kamoli da su otkrili spol i ime bebe.

Blake je otkrila da je četvrta beba na putu kad se u rujnu prošle godine pojavila na desetoj konferenciji Forbes Power Women‘s Summit. Do tog trena nitko nije znao za njihovu sretnu vijest pa je njen trudnički trbuščić bio veliko iznenađenje.

"Nije puno pričala o trudnoći. Čak su i njeni prijatelji bili iznenađeni", rekao je izvor tada. Dodao je da Blake uživa u majčinstvu i da su joj njena djeca na prvom mjestu.

"Nikada ne biste pomislili da Blake Lively, ta superzvijezda, kuha večeru svaku večer i brine se toliko za obitelj, ali ona je stvarno divna s djecom", rekao je. Nakon toga Ryan je u showu Jimmyja Fallona komentirao da bi bio sretan da se njihovoj obitelji pridruži još jedna djevojčica.

"Sad poznajem djevojčice. Ja sam tata djevojčica. Naviknut sam na to i spreman sam za to", rekao je.

Linker
13. travanj 2024 15:14