demantirala šuškanja

Blanka Vlašić o glasinama da je njen brak u problemima: ‘Koliko znam, još sam uvijek udana‘

Bivša atletičarka prokomentirala nam je šuškanja o navodnim problemima sa suprugom, belgijskim novinarem i voditeljem Rubenom van Guchtom.

Belgijski mediji proteklih su se tjedana raspisali o problemima u braku naše bivše atletičarke Blanke Vlašić i TV voditelja i sportskog novinara Rubena van Guchta. Blanka i Ruben će krajem godine dočekati svoje prvo zajedničko dijete, no nekolicina stranih portala navodi kako se njihov brak našao u problemima. Sad su se te glasine proširile i na naše područje.

Stoga smo kontaktirali Blanku, koja nam se javila jako dobro raspoložena.

"Ma kakve glasine? Koliko ja znam, i dalje sam udana", rekla je atletičarka i dodala kako je s njezinim brakom sve u redu.

Posljednje tjedne trudnoće Blanka provodi u svom rodnom Splitu, a mi smo je zatekli usred treninga. Da vrijedno trenira pokazala je i na svom Instagram profilu, podijelivši djelić svoje fitness rutine.

image

Blanka negira šuškanja o razvodu

ZELJKO PUHOVSKI CROPIX

Podsjećamo, Blanka i Ruben sudbonosno su "da" izrekli u svibnju ove godine, u uskom krugu njihovih najbližih prijatelja i obitelji u Splitu. Sportašica je zatim na svom Instagram profilu objavila fotografije s vjenčanja i otkrila da očekuju bebu.

"Rekli smo da. Da jedno drugom u lijepom Splitu. Da zajedničkom životu u Splitu i u Belgiji. Da izgradnji obitelji Van Gucht-Vlašić u budućnosti. Da najvećem daru u našim životima, našem dječaku koji će se roditi krajem godine i koji nam već znači sve u životu", napisala je u opisu fotografije.

Iako su svoju vezu, kao i svadbu, držali u strogoj tajnosti, nakon vjenčanja na društvenim su mrežama dijelili zajedničke trenutke s njihove dvije adrese.

01 - Modified: 2022-11-08 10:33:32 - Feat.: 0 - Title: Blanka Vlašić rodila sina na svoj rođendan!
01 - Modified: 2022-11-08 10:33:32 - Feat.: 0 - Title: Blanka Vlašić rodila sina na svoj rođendan!
Linker
10. siječanj 2023 13:35