ANDREY/AGIF/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA ANDREY/AGIF/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Zauvijek najbolja

Blankin muž impresioniran njenim uspjehom: ‘Budi ponosna na sebe‘

Suprug Blanke Vlašić osvrnuo se na njena postignuća dok nekadašnja šampionka očekuje njihovo prvo dijete

Suprug Blanke Vlašić osvrnuo se na njena postignuća dok nekadašnja šampionka očekuje njihovo prvo dijete

Kad belgijski sportski novinar i splitski zet Ruben Van Gucht prolazi Zapadnom obalom grada pod Marjanom, s posebnim se guštom zaustavi pokraj brončane ploče u čast svoje supruge, Blanke Vlašić.

Postavljena je prije šest godina kad se nisu poznavali, ali njezin odani suprug ne može proći pokraj priznanja, a da se na društvenim mrežama ne osvrne na njena izvanredna postignuća. U objavi na Instagramu napisao je: "Budi ponosna na sebe. Ono što je ona napravila ostat će zauvijek. Dva puta svjetska prvakinja na otvorenom, dva puta svjetska prvakinja u dvorani, dobitnica dvije olimpijske medalje, europska prvakinja na otvorenom i PB 208 cm".

Dakako, pozirao je ispred ploče kojom su se Blankini sugrađani htjeli odužiti za sve što je postigla pronoseći ime Splita i Hrvatske na svjetskim atletskim borilištima.

Blanka se ne natječe već godinu dana: povukla se postigavši sve što se moglo, kao kraljica, a sad u rodnom gradu očekuje prvo dijete. Beba stiže potkraj godine. Pred njom je uzbudljivo životno poglavlje, svi joj žele samo najljepše i najbolje, pa ipak treba reći da njen nezaboravni, pobjednički ples svima nedostaje.

Linker
30. travanj 2024 08:08