ponosna mama

Bloom na snimanju Supertalenta pokazao svoj talent: ‘On je najveća zvijezda‘

Pjevačica se nije mogla načuditi neobičnoj igri svog jednogodišnjeg sina, a pokazala je i kako se Bloom snašao na setu ‘Supertalenta‘.

Pjevačica Maja Šuput Tatarinov ponovno je raznježila pratitelje na društvenim mrežama snimkama svog zaigranog sinčića Blooma. Jednogodišnji Bloom glavna je zvijezda Majina Instagrama, a ovoga puta pjevačica ga je "ulovila" u neobičnoj aktivnosti - igri u perilici posuđa.

Na snimci je nestašni Bloom sjedio u perilici te se igrao posuđem - vadio ga, slagao, a iz jedne je čaše čak pokušao piti.

"Je l‘ moguće da pored svih igračaka u životu... Bloom, ljubavi, kako je moguće? Ja ne znam jesu i druga djeca ovakva... Aha, malo ćeš si popiti, okej. Ljubavi, ja mislim da ovo baš i nije najnormalnije, milo", čuo se Majin glas u pozadini, no Bloom se nije obazirao.

image

Bloom se igra u perilici

INSTAGRAM

"Čula sam tišinu na minutu i znala da je neka ‘radnja‘ u tijeku", prokomentirala je Šuput uz snimku na svom Instagram Storyju.

U nedjelju navečer emitirala se nova epizoda natjecateljskog showa "Supertalent", u kojem je Maja u ulozi voditeljice. Nakon što je podijelila najnoviji Bloomov nestašluk, Šuput je objavila i nekoliko videa iz backstagea "Supertalenta" i pokazala kako se pripremala za snimanje.

Na snimanje je povela i malenog Blooma, te snimila kako razigrano pleše pored pozornice u ritmu dječje pjesme "Kad si sretan".

image

Glavna je zvijezda na setu ‘Supertalenta‘

INSTAGRAM

"Ti nisi mogao dočekati binu!", rekla mu je oduševljeno i zaključila kako je Bloom najveća zvijezda u pauzama.

Pokazala je i kako je nastao njezin glamurozni styling - od frizure, šminke do posljednjih popravaka njezina prijatelja i stilista Marka Grubnića. Naime, u posljednjoj je epizodi showa Maja nosila satensku haljinu s balon rukavima i neobično oglavlje s velikim plavim perjem.

"Moderna Merlinka", napisala je uz fotku stylinga na Instagramu.

Linker
25. travanj 2024 16:12