THE FAMILY STALLONE

Bolji od Kardashiana? Stallone i njegova obitelj pokazat će pravo lice u reality showu

Od sredine svibnja, na platformi Paramount+ prikazivat će se reality show "The Family Stallone" o tome kako su slavni glumac i njegova supruga nadvladali bračnu krizu.

Holivudska ikona Sylvester Stallone pridružila se kolegama iz zabavljačke industrije koji su se upustili u snimanje reality showa o svojoj svakodnevici. Zvijezda akcijskih filmova napokon će otkriti nježniju stranu u realityju "The Family Stallone" čije prikazivanje počinje 17. svibnja, na platformi Paramount+.

Glumac koji se proslavio ulogom Rockyja i Ramba te u zrelim godinama "razvaljuje" negativce u filmskoj franšizi "Plaćenici", otkrit će kako je živjeti u domu u kojem su on i njegov ljubimac, umiljati psić Buster, jedini muškarci. Trailer otkriva 76-godišnjeg glumca s ljubimcem u krilu dok mu prilazi 22 godine mlađa supruga, Jennifer Flavin, i njihove kćeri: 26-godišnja Sophia, 24-godišnja Sistine i dvadesetogodišnja Scarlet, piše Daily Mail.

image

Kćeri su mu najveća podrška

ROB LATOUR/SHUTTERSTOCK

U jednoj sceni podršku mu pruža prijatelj, 82-godišnji Al Pacino, koji mu je došao u posjet. Pa ipak, čini se da će realityjem vladati njegove kćeri i supruga, a Slyjev pristanak svojevrsno je iskupljenje zbog šoka, neugodnosti i neizvjesnosti koje im je priuštio prošle godine. Bračna kriza tada je bila na vrhuncu. Naime, 19. kolovoza 2022. odjeknula je vijest da je Jennifer Flavin podnijela zahtjev za razvod od supruga - nakon 25 godina braka. Glumac je do početka jeseni 2022. jedva uspio izgladiti izazovnu situaciju, pa je Jennifer u listopadu povukla zahtjev za razvod.

Što se dogodilo? Bivšoj manekenki dojadilo je čekati ga kod kuće dok on uokolo snima vratolomne scene u dobi kada akcijski glumci odlaze u mirovinu. Ili prihvaćaju manje opasne, ali ipak unosne projekte.

"Bio sam toliko orijentiran na karijeru da nisam obraćao dovoljno pozornosti dok su moja djeca odrastala. U dobi sam kada više nemam puno ispred sebe i posljednji je trenutak doznati što više o njima. Pitam ih kako su provele dan, u posljednje vrijeme nisu baš bile razgovorljive, ali mi je jedna kćeri neki dan rekla: ‘Baš sam razmišljala o tebi‘. O moj Bože, nikad to prije u životu nisam čuo. Kad kći zna i osjeti da ti je stalo, u srcu ti je zauvijek", ispričao je u listopadu prošle godine za The Sunday Times.

image

Sa suprugom na dejtu nakon pomirbe

VANESSA CARVALHO/SHUTTERSTOCK

Kako sada izgleda njihova obiteljska dinamika, u kojoj je mjeri na njihov odnos utjecala činjenica da ga je supruga umalo ostavila i kako su nadvladali izazove, pokazat će u reality showu. Da će biti zanimljivo, glumac je otkrio već u traileru. Posebnu pozornost privukla je, naime, scena u kojoj nježno četka svoju mačku. Malo tko je znao da je Stallone, poznat po tome što voli pse (bio je ljubitelj rotvajlera) potajni mačkoljubac. Čini se da je pogodio kakva će biti reakcija gledatelja. "Ovome se niste nadali, zar ne?", zaključio je zafrkantski raspoložen Sylvester Stallone u traileru.

Linker
17. travanj 2024 13:01