Vrijeme za obitelj

Božić poznatih: Od zimskog kupanja, raskošnih jelki i trpeza do veselih čestitki

Obiteljski blagdan većina ljudi provodi s najmilijima, a brojne lijepe želje svojim pratiteljima i prijateljima uputili su naši i svjetski poznati putem društvenih mreža.

Najveseliji blagdan je došao, svi mu se vesele, a pogotovo djeca. Poznati u Hrvatskoj i diljem svijeta njeguju običaje i vesele se u krugu obitelji. Mnogi su raskošno uredili domove, neki su pak otišli na putovanje, treći se hvale kulinarskim umijećem. Ono što je zajedničko svima je da su okruženi svojim najdražima s osmjehom na licu i zdravicom dobrih želja u ruci.

Maja, Nenad i Bloom Tatarinov ovaj su Božić u svom domu pobojali u zeleno. Modno usklađeni pored jelke okićene u zlatnim tonovima s pregršt poklona koji su najviše zanimali malenog Blooma, čestitali su blagdane.

Uvijek veseli Beckhami imaju svoju vlastitu tradiciju - da Božićne dane provedu u istim pidžamama. Victoria Beckham otkrila je da se tata David Beckham i ove godine potrudio održati je - svi su bili obučeni u bijele svilene pidžame. Pozirali su pored kamina, a od uređenja vidjeli su se sami detalji. Mama Vicki ih je slikala i nije bila na fotografijama, a u čestitci poručila je najstarijem sinu Brooklynu Peltzu Beckhamu da im nedostaje.

Uvijek posebna Borna Kotromanić i ovih je blagdana opravdala tu "titulu". Ona je odlučila Božić provesti na obiteljskom putovanju, na Bledu u susjednoj Sloveniji. Mnogi bi na takvom idiličnom mjestu samo uživali u šetnjama i planinskom krajoliku, no Borna se odlučila na zimsko kupanje u jezeru.

"Bledsko jezero, 24.12.2022., temperatura 6 Celzijevih stupnjeva", napisala je uz video svog zimskog kupanja. Večer je dočekala svečano odjevena u elegantnu haljinu, poziravši s najmlađim sinom istaknula je značenje Badnje večeri.

Veselo je bilo u domu Jelene Veljače, ona je sa svojim suprugom Vitom Turšićem Badnjak provela u zagrebačkom domu gdje su se veselili s prijateljima i djecom.

Luka Nižetić okružio se obitelji i zajedničkom fotografijom čestitao Božić svima. Baš kao i Pedro Soltz i Iris Cekuš, koji će ovaj Božić pamtiti po slatkom iščekivanju drugog djeteta.

Obitelj Joška Čaglja Jole ni ovih blagdana nije razočarala svojom obiteljskom čestitkom u obliku bajkovitih fotografija. "Dočekajte Božić u krugu svojih najmilijih", poručio je Jole.

Nina Badrić ovog je Božića naglasak stavila na lijepe želje. "Da oprostimo ako nismo, zagrlimo onog koga nema tko grliti, da smo ljubav ljudima, sestra ili brat usamljenima, dom svačijoj djeci, da pomognemo gdje možemo i iznad svega da smo uvijek i u svemu dobri ljudi. Sretan vam blagoslovljen i miran Božić", poručila je naša glazbena diva.

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović za blagdane se vratila doma iz dalekog Katra. Za čestitku je pozirala kraj raskošnog bora.

Svečano, veselo i opušteno je i u bijeloj kući, aktualna prva dama Amerike Jill Biden pokazala je kako izgleda kićenje božićne jelke u njihovom domu, u kojem sudjeluje predsjednik Joe Biden.

Kao i brojni drugi poznati, bilo da su u šetnji u gradu ili u toplini svoga doma, najljepše želje glavna su tema ovog posebnog dana u godini.

Linker
19. travanj 2024 11:37