BACKGRID BACKGRID USA/PROFIMEDIA
ZBUNILA JE FANOVE

Božićne zaruke? Cher se pohvalila prstenom koji je dobila od 40 godina mlađeg partnera

Na svom Twitter profilu pjevačica je objavila fotografiju na kojoj Alexander drži kutiju s velikim dijamantnim prstenom i pokrenula lavinu pitanja.

Na svom Twitter profilu pjevačica je objavila fotografiju na kojoj Alexander drži kutiju s velikim dijamantnim prstenom i pokrenula lavinu pitanja.

Glazbena diva Cher potaknula je glasine o zarukama nakon što je na Božić na svom Twitter profilu objavila fotografiju na kojoj njezin dečko, producent Alexander "AE" Edwards, u ruci drži kutijicu s dijamantnim prstenom.

"Nemam riječi, Alexander, AE", napisala je pjevačica uz objavu i pokrenula lavinu zbunjenih komentara svojih obožavatelja. "O Bože, zaprosio te?", "Udaješ se?", "Čestitam!", "Cher, ne možeš ovo objaviti i onda nestati!", pisali su joj.

Uskoro je ponovno objavila istu fotografiju i poručila kako ju je objavila zato što su Alexanderovi nokti "tako kul". Ipak, mnogima i dalje nije bilo jasno je li u pitanju samo šala ili se Cher zaista zaručila.

Podsjećamo, pjevačica je nedavno gostovala je u televizijskom showu Kelly Clarkson i progovorila o svojoj vezi s četrdeset godina mlađim producentom. Rekla je da priznaje kako je njihov odnos "na papiru smiješan", no objasnila je kako se u stvarnosti odlično slažu.

image

Cher i Alexander Edwards na spoju u Hollywoodu

SHOTBYNYP/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA SHOTBYNYP/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Dodala je kako obično ne daje muškarcima komplimente koje ne zaslužuju, no za svog Alexandera imala je jedino riječi hvale. "Prekrasan je, vrlo ljubazan, vrlo pametan, vrlo talentiran i stvarno duhovit. I mislim da je prilično zgodan", izjavila je.

Linker
26. travanj 2024 02:03