ups!

Brad Pitt se na snimanju hit filma toliko sramio dijela svog tijela da je imao poseban zahtjev

Tijekom scene seksa s kolegicom, Pitt je najviše razmišljao o problemu na svojoj stražnjici, što Geena Davis pamti još dan danas.

Glumica Geena Davis ispričala je u svojoj novoj autobiografiji "Dying of Politeness" detalje sa snimanja legendarnog filma "Thelma i Louise" s Bradom Pittom.

Naime, Davis je rekla da se Brad toliko sramio jednog dijela svog tijela da je zatražio da ga vizažistica prekrije šminkom. Riječ je bila, ni manje ni više, nego o prištiću na njegovoj stražnjici.

"Brad nije mario za pomutnju oko njegovog dobrog izgleda. Samo mu je bilo neugodno zbog malenog prištića na stražnjici koji je šminkerica pokrivala nakon svake scene", otkrila je Davis.

image

Brad Pitt u "Thelmi & Louise".

MGM COLLECTION/EVERETT/PROFIMEDIA

Geena je također rekla da je pristala pokazati više gole kože nego što je željela jer je Ridley Scott, vidjevši da negoduje, doveo gomilu dvojnica na set kako bi ih intervjuirao.

"Red njih vijugao je kroz parkiralište gdje smo snimali, točno pokraj vrata moje prikolice, i nisam više mogla izdržati. Ipak sam radila kao model pa sam rekla Ridleyu da ću to učiniti. Nisam se trebala brinuti. Činilo se da je Ridley mnogo više zabrinut kako Brad izgleda nego ja u toj sceni, pobrinuvši se da osvjetljenje bude baš takvo, pa je čak i osobno poprskao Bradove trbušne mišiće vodom Evian", napisala je glumica u autobiografiji.

image

Geena Davis i Susan Sarandon.

-/SNAP/PROFIMEDIA

Brad, koji je još uvijek usred pravne borbe s bivšom suprugom Angelinom Jolie, nedavno je rekao da je zaista zahvalan što je dobio priliku od redatelja Ridleyja Scotta glumiti u "Thelmi i Louis".

"Nisam imao što pokazati, osim svoj rad kao statist, ali oni su riskirali i dali mi ulogu. Mislim da su filmaši bili očajni, da vam iskreno kažem. Već su snimali jer sam tjedan dana kasnije bio na snimanju i radio", rekao je Brad, dodavši da mu je žao što mu je glas u filmu toliko visok.

Linker
24. travanj 2024 21:35