Bradley Cooper na snimanju reklame za Louis Vuitton u New Yorku

 STEVE SANDS/NEWYORKNEWSWIRE/BAUER-GRIFFIN/SHUTTERSTOCK
Bio je izgubljen

Bradley Cooper progovorio o teškom razdoblju: ‘Imao sam sreće, trijezan sam 19 godina‘

Gostujući u serijalu ‘Running Wild With Bear Grylls: The Challenge‘ pustolovu je priznao da je postao ovisnik zbog poljuljanog samopouzdanja, no već je 19 godina sretan bez poroka.

Gostujući u serijalu ‘Running Wild With Bear Grylls: The Challenge‘ pustolovu je priznao da je postao ovisnik zbog poljuljanog samopouzdanja, no već je 19 godina sretan bez poroka.

U nedavno prikazanoj epizodi avanturističkog serijala "Running Wild With Bear Grylls: The Challenge", slavni pustolov ugostio je holivudskog glumca Bradleyja Coopera. Popularna emisija emitira se na Nat Geo Wild kanalu, sestrinskom kanalu National Geographic Channela, a Bear Grylls nije ga štedio: glumac se morao popeti skliskim ljestvama na vrh snijegom prekrivenog kanjona Wyominga, kako bi došao do Beara s druge strane. Kad je uspio, pustolov ga je podučio vještinama preživljavanja zimi (tada je, naime, snimljena epizoda), dok se holivudski frajer zauzvrat otvorio o temi o kojoj rijetko priča.

Kada je 2018. glumio glazbenika Jacka ovisnog o alkoholu u filmu "Zvijezda je rođena", malo tko je slutio da o toj temi štošta zna iz vlastitog iskustva. Sve je počelo tako da se glumac u avanturističkoj emisiji pohvalio kako osjeća da se nije "izgubio u slavi", što je dobro obaviještenog pustolova navelo da ga upita pitanje:"Ali, definitivno ste imali divlje godine?"

Glumac je odvratio: "Što se tiče alkohola, da, imao sam. Ali nema veze sa slavom. Imao sam sreće. Otrijeznio sam se s 29 godina, a trijezan sam već 19 godina. Jako sam sretan".

Prisjetio se svoje uloge u filmskom hitu s Lady Gagom i priču o prevladanom poroku (alkoholu) proširio je i na ovisnosti o kokainu. Otkrio je da se borio s teškom ovisnošću o "bijelom" u ranim godinama karijere. Priznao je da se "toliko izgubio" u drogiranju jer je mislio da će tako lakše riješiti problem niskog samopouzdanja. Pokopala ga je, naime, odluka produkcije špijunske serije "Alias" da mu srežu dotad glavnu mušku ulogu i u trećoj sezoni prebace ga među gostujuće glumce. Tada je, rekao je Bear Gryllsu, potonuo. Sve više se opijao se i drogirao.

"Bio sam tako izgubljen i ovisan i o kokainu", rekao je i dodao da mu se tada činilo kako mu karijera propada. Da stvar bude gora, tada se i ozlijedio. "Imao sam problem s Ahilovom tetivom odmah nakon katastrofe sa serijom "Alias", a tada se preselio u Los Angeles.

image

S Leinom mamom, Irinom Shayk, ostao je prijatelj

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

"Osjećao sam se kao da sam se vratio u srednju školu: nisam mogao ući niti u jedan klub, nijedna me djevojka nije htjela ni pogledati. Bio sam totalno depresivan", priznao je glumac poznat po filmu "Limitless".

Dotaknuo se i najtužnijeg dana u životu, kada mu je 2011., zbog raka pluća, preminuo otac. "Dao mi je ogroman dar. Umro mi je na rukama. Vidjeti takav činjenični primjer smrtnosti...Do tad sam definitivno imao nihilistički stav prema životu", rekao je i dodao da je na kraju shvatio da jednostavno mora prigrliti tko je sam zapravo. I pritom pokuša pronaći mir.

image

Bradley Cooperobožava kćer Leu De Seine Shayk Cooper

KRISTIN CALLAHAN/SHUTTERSTOCK

Pričao je i o najvažnijoj ulozi u životu, očinstvu i odgoju šestogodišnje kćeri, Lee, koju ima s top modelom, Irinom Shayk. "Mislim, učiš na greškama. Napravit ću ih još mnogo od kojih će, nadam se, Lea nešto naučiti. Rigorozan sam prema sebi, pazim da ne osjeti moje probleme”, rekao je zgodni glumac koji je ovih dana fotografiran na setu biografskog filma "Maestro" o Leonardu Bernsteinu. Prvi trailer za film „Maestro” izašao je ovog tjedna, a premijera glazbene drame bit će 20. prosinca, na Netflixu.

Linker
27. travanj 2024 19:34