Komičarka i glumica Chelsea Handler

 MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK
Bez dlake na jeziku

Britka Chelsea Handler ismijava trend da vremešni glumci postaju očevi. Komentari su urnebesni

Komičarka brutalno komentira očinstva na pragu starosti, pita se zašto se napaljeni starci ne žele prestati razmnožavati i što žele dokazati odbijajući koristiti kondom?

Komičarka brutalno komentira očinstva na pragu starosti, pita se zašto se napaljeni starci ne žele prestati razmnožavati i što žele dokazati odbijajući koristiti kondom?

U dobi kada bi se trebali igrati s unucima, holivudski glumci 83-godišnji Al Pacino i 79-godišnji Robert De Niro, postali su tate. Kamo ide ovaj svijet u kojem se napaljeni starci ne prestaju razmnožavati i zašto, do vraga, ne koriste kondom, brutalno se zapitala američka komičarka i televizijska voditeljica Chelsea Handler u sarkastičnom videu na Instagramu.

Najprije im je čestitala jer su u "nježnoj" dobi dobili djecu: zvijezdi filma "Miris žene" sina Romana Pacina ovih dana rodila je 54 godine mlađa partnerica Noor Alfallah, a kako su je prije njega povezivali s Mickom Jaggerom te Clintom Eastwoodom, vremešni tata je (za svaki slučaj) proveo test očinstva.

image

Al Pacino s djevojkom Noor Alfallah u travnju ove godine

THE HOLLYWOOD JR/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

A Robert De Niro u svibnju ove godine dobio je dijete s 34 godine mlađom partnericom Tiffany Chen. Osim djece u staroj dobi, postarije zvijezde povezuje filmska saga "The Godfather" u kojoj su obojica tumačili glavne uloge. Kao i činjenica da obojci godi dijeliti život s osjetno mlađim ženama.

Naime, Robert De Niro svoj legendarni film "Ranging bull" snimio je 1980., kada je njegova sadašnja panterica Tiffany (45) bila dvogodišnja klinka. Povodom sretne vijesti odmjereno je izjavio da je presretan zbog prinove te još nije otkrio da li im se rodila kći ili sin, kao ni ime djeteta. Chelsea Handler i o tom (pre)kasnom očinstvu ima oštar stav.

image

Robert De Niro s partnericom Tiffany Chen na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Cannesu

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

"Nova epidemija hara zemljom i ne, to nije još jedan virus. Još je gore - napaljeni starci ne prestaju širiti svoje sjeme. Nemojte ni da počnem pričati o ovoj četvorici koja se nikada nije srela s "probušenim kondomom" a da im se nije svidio", izjavila je komičarka dijeleći u svom videu fotografije Al Pacina i De Nira, ali i nešto mlađih slavnih tata s brojnim potomcima, poput Aleca Baldwina te Elona Muska, piše Fox News. Čini se da je 65-godišnji producent i glavni glumac filma "Rust" (u kojem je ustrijeljena snimateljica), pravi mladić u usporedbi s prethodnom dvojicom - no komičarka ga je svejedno ismijava jer je s 26 godina mlađom suprugom Hilarijom, učiteljicom joge, dobio sedmero djece. Imaju devetipolgodišnju Carmen koju je prošlog mjeseca jednostavno zaboravio u pošti kamo je otišao poslom, pa ju je poveo sa sobom, piše Insider. Hilaria i Alec Baldwin još su dobili osmogodišnjeg Rafaela, šestogodišnjeg Leonarda, petogodišnjeg Romea, trogodišnjeg Eduarda, dvogodišnju Mariju (rodila ju je surogat majka) te četveromjesečnu Catalinu.

image

Alec Baldwin 2021. sa suprugom Hilarijom i djecom na premijeri filma ‘Mali šef‘

GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK

Britka komičarka u svom istupu na Instagramu dodala je, kada se već dotaknula brojnih potomaka spomenute glumaca, da i 51-godišnjeg Elona Muska ubraja među vremešne očeve - zbog njegove naravi. Kaže, naime, da Musk zbog "osobnosti ostavlja dojam kao da ima puno više godina". Tehnološki mogul sveukupno ima desetero djece. S bivšom suprugom, kanadskom spisateljicom Justine Wilson ima danas 18-godišnje blizance Griffina i Vivian Musk te 15-godišnje trojke, sinove Kaia, Saxona i Damiana. Tehnološki mogul je u svibnju 2018. objavio kako je pjevačica Grimes rodila njihovog sina X Æ A-12, a u ožujku 2022. stigla im je kćer Exa Dark Sideræl Musk. U međuvremenu se doznalo da u vezi s Shivonom Zilisom, direktoricom posebnih projekata u njegovoj tvrtki Neuralink, dobio blizance, piše Page Six.

U humorističnom videu o tome pomlađuju li se "djedice" u ulozi očeva beba ili time postaju meta ismijavanja na društvenim mrežama, rekla je i to da njen "miljenik", Al Pacino, već ima troje djece iz prethodnih veza odnosno braka. Iz veze s učiteljicom glume Janom Tarrant, dobio je danas 33-godišnju filmsku producenticu, Julie Tarrant, četiri godine stariju od njegove partnerice, Noor Alfallah. Iz veze s američkom glumicom Beverly D‘Angelo, Al Pacino ima 22-godišnje blizance, Oliviju i Antona.

Istup o muškarcima koji su dobili malu djecu na zalasku života, komičarka je završila upitom:"Pa kako da zaštitimo žene svijeta od napaljenih staraca? Ne brinite se. Imam plan zaustaviti ovo ludilo”, izjavila je dodajući bi starci koji bi pred kraj života očajnički htjeli još koji put postati očevi, trebali sami sebe staviti na aukciju jer su antikviteti.Pa tko pobijedi, neka se seksa bez kontracepcije. Dakako, britka komičarka samo se zafrkava. Priču o napaljenim starcima završila je mišlju da takvi nikad nisu vrijedni novca koji zauzvrat nude. Barem ne njoj, koliko god prednosti imao takav "aranžman".

Linker
27. travanj 2024 16:14