Britney Spears sa Samom Asgharijem

 XAVIER COLLIN/IMAGE PRESS AGENCY/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
Što se događa?

Britney Spears i suprug oglasili se oko incidenta u restoranu

Umjesto intimne večere u restoranu, dogodila se, u najmanju ruku, neugodna situacija zbog koje su se mediji raspisali da je pjevačica doživjela "slom" usred kojeg ju je samu za stolom ostavio njezin suprug. Sada su se oboje oglasili u želji da razjasne situaciju.

Umjesto intimne večere u restoranu, dogodila se, u najmanju ruku, neugodna situacija zbog koje su se mediji raspisali da je pjevačica doživjela "slom" usred kojeg ju je samu za stolom ostavio njezin suprug. Sada su se oboje oglasili u želji da razjasne situaciju.

Britney Spears i suprug Sam Asghari ovog su vikenda naglo prekinuli romantični izlazak u restoran Kod Joeya u Woodland Hillsu, nedaleko od Los Angelesa. Problem je nastao kad je dolazak pop zvijezde, čije su oslobađanje od konzervatorija njezinog oca potaknuli prosvjedi obožavatelja organiziranih preko društvenih mreža, popratilo fotografiranje fanova koji su je smjesta prepoznali. Cijela situacija uznemirila je pjevačicu koja je prekrila lice jelovnikom i, kako navodi američki tabloid TMZ, počela uzvikivati besmislice. Situacija je postajala sve čudnija, činilo se da Britney opasno gubi samokontrolu, a u restoranu se tada našao i fotograf koji je dokumentirao trenutak u kojem pjevačica doista izgleda kao osoba koja gubi kontrolu.

Tabloid je nemilu scenu opisao kao "maničnu epizodu". Riječ je, naime, o situaciji kad osoba pokazuje znakove euforije, nekritičnog entuzijazama popraćenog naglašenim smijehom, poziranja i teatralnog ponašanja. Smatra se da takve osobe, kad su u stanju pretjerano povišenog raspoloženja, mogu postati plačljive, razdražljive i neugodne ako im se proturječi. Kad je scena počela, njezin suprug Sam Asghari izašao je i ostavio ju samu za stolom - zbog čega su ga brojni njezini obožavatelji osudili. Ipak, ono što nisu vidjeli je da se nedugo nakon vratio po nju i platio račun. Nakon incidenta, pjevačica se dvaput oglasila na Instagramu. Prva objava je video u kojem pleše i pozira te na kraju pokazuje "treći prst". U videu se čuje i pjesma benda Joy Divisiona "I Touch Myself".

Druga objava je ilustracija iz dječje slikovnice, a popratni tekst spominje film koji je nedavno gledala ("Rođene ubojice" iz 1994.), prosvjetljenje prokletstvom i činjenicu da je u restoranu malo popila pa je zato izgledala kao Shrek.

"Toliko sam polaskana da o meni pričaju kao o manijaku, a onda imaju muda razgovarati o svim negativnim stvarima koje su se dogodile u mojoj prošlosti!" među ostalim je napisala. Oglasio se i njezin suprug. Pojasnio je da nije bilo manične epizode niti je bijesan napustio restoran već je otišao po automobil i vratio se po suprugu.

image

Na povratku s medenog mjeseca u Polineziji

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

"Ljudi se malo previše uzbude kad je ugledaju pa je svi snimaju", izjavio je lakonski. Pojasnio je da je snimanje bio okidač zbog kojeg je postala frustrirana. Restoran su, tvrdi, napustili zbog previše pozornosti.

image

Restoran u kojem se dogodio incident

NO Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite./BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Ne vjerujte svemu što pročitate na internetu", zaključio je suprug Britney Spears čija je reakcija, o čemu god se radilo, jako zabrinula fanove.

Linker
26. travanj 2024 11:35