DRAMA U OBITELJI

Britney Spears pobjegla na Havaje od muke, rasplakao je sin

Nedavni odmor Britney Spears donio je smirenje i pomogao joj je da se sabere nakon dramatične obiteljske situacije.

Američka pop pjevačica Britney Spears iskoristila je nedavno putovanje na Havaje sa suprugom Samom Asgharijem kako bi razbistrila misli nakon što je prošla kroz javnu dramu sa svojim maloljetnim sinovima, Seanom i Jaydenom.

"Britney je zaista dobro došao bijeg i da razbistri svoj um, budući da je proteklih nekoliko tjedana bila pod stresom”, rekao je izvor za HollywoodLife.

"Kada je trebala slaviti veliki uspjeh svoje nove pjesme "Hold Me Closer", plakala je zbog situacije sa svojim sinovima. Havaji su za Britney oduvijek bili oaza mira jer se ondje osjeća tako sigurno”, nastavio je izvor.

"Ona se stvarno želi ponovno fokusirati na sebe i posvetiti se sebi u potpunosti. Želi ponovno usmjeriti svoju energiju i vrijeme na stvari koje su joj važne, a jedna od njih je dijete sa Samom", dodao je.

image

Britney Spears u šetnji sa sinovima

KM PRESS GROUP/SHUTTERSTOCK KM PRESS GROUP/SHUTTERSTOCK

"Kad ode na Havaje, Britney osjeti aloha duh i svi se tamo prema njoj ponašaju s takvom ljubavlju", dodao je izvor.

"To je tako romantično mjesto i za nju i za Sama. Ona se zaista pokušava pomiriti sa svojom prošlošću i ne želi ništa više nego da njezini sinovi znaju da ih voli i da će uvijek biti uz njih", ističe.

image

Britney Spears i Kevin Federline 2004. godine

-/BACKGRID USA/PROFIMEDIA -/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Britney i njezini sinovi nedavno su dospjeli na naslovnice nakon što je otac tinejdžera, Kevin Federline, otkrio da nisu vidjeli svoju mamu mjesecima nakon što su odlučili da ne idu na njezino i Samovo vjenčanje. Jayden je u intervjuu za ITV također otkrio razlog zašto su se on i njegov brat odlučili držati podalje od pop zvijezde.

"Osjećam se kao da uvijek mora staviti nešto na Instagram da bi privukla pozornost", rekao je Jayden u intervjuu te dodao: "Nadam se da će prestati više s tim."

Također je priznao da on i Sean žele popraviti odnos s majkom, ali će za to biti potrebno "vrijeme i trud".

Britney Spears i Kevin Federline upoznali su se 2004. u klubu u Hollywoodu: pjevačica je upravo bila okončala 55-satni brak s Jasonom Alexanderom, svojim prijateljem iz djetinjstva, a Kevin je čekao drugo dijete sa svojom tadašnjom suprugom. Bila je to ljubav na prvi pogled i odmah su se vjenčali te dobili sinove Seana Prestona Spearsa Federlinea i Jaydena Jamesa Federlinea, a zajedno su izdržali tri godine.

Nakon što su se Spears i Federline razveli, a on dobio skrbništvo nad djecom, Spears je navodno plaćala Federlineu 20.000 dolara mjesečno za alimentaciju, kao i školarinu, troškove škole i sredstva za izvannastavne aktivnosti.

Linker
19. travanj 2024 04:23