što se opet događa?

Britney Spears ponovno napala roditelje, a potom napravila nešto potpuno neočekivano

Glazbenica se u vrlo ljutitom tonu obratila ocu i majci pod čijom je kontrolom bila 13 godina, a negativni komentari na golišave fotografije naveli su je na ishitren potez.

Traume koje je pop zvijezda Britney Spears doživjela dok je bila pod skrbništvom oca Jamieja Spearsa još uvijek je prate i čini se da ih se nikako ne može riješiti. To će biti vrlo dug proces dok ponovno ne bude potpuno svoja i koncentrirana na svoju sreću i zadovoljstvo.

Njezini fanovi posljednjih su mjeseci zabrinuti zbog njezinih golišavih fotografija koje objavljuje na društvenim mrežama, a Britney svako malo objavi i neki ljutiti komentar upućen svojim roditeljima.

Posljednji u nizu prebacio ju je "preko ruba" pa je ponovno ishitreno reagirala. Naime, prije nekoliko dana je na Instagramu izvrijeđala oca Jamieja i mamu Lynn koju je optužila da ju je fizički zlostavljala. Britney je 2006. došla kući iz izlaska, a njezina majka ju je navodno krenula šamarati.

image

Britney Spears i Sam Asghari.

B4859/AVALON/PROFIMEDIA

"Kunem se da u životu nikoga nisam ošamarila!!! Sve bih dala da vidim kakav je to osjećaj", napisala je ljutita Britney te nastavila.

"Zašto ste se ti i obitelj složili s tim i ponašali se prema meni kao prema je**nom psu?" Što tebe čini tako posebnim? Što tvoje ostale kćeri čini tako posebnima da si mene tretirao gore od psa", poručila je ocu.

Samo nekoliko sati nakon ljutite objave, Britney je deaktivirala svoj profil na Instagramu, no njezin suprug Sam Asghari još uvijek je tamo. Mnogi vjeruju da je jedan od razloga uklanjanja profila mnoštvo negativnih komentara na njezine golišave fotografije.

No, ovo nije prvi put da je Britney ugasila svoj profil na toj društvenoj mreži - isto je napravila samo tjedan dana nakon udaje za Asgharija. Po svemu sudeći, možemo očekivati da će se tamo vratiti dok se malo "ohladi".

Linker
19. travanj 2024 08:44