Broj 20

Brooklyn Beckham na bicepsu istetovirao lice svoje supruge Nicole

Od stotinjak tetovaža, čak je petina posvećena njegovoj supruzi, a nedavno je otkrio najnoviju - njeno lice koje je smjestio na desni biceps.

Koliko volite svog partnera od nula do Brooklyn Beckham? Iako mnogi zaljubljeni parovi smatraju da je upravo njihova veza posebna, a oni su ti koji najviše poštuju svoju bolju polovicu - Brooklyn i Nicola Peltz-Beckham iz dana u dan dokazuju da je rijetko tko tako predan kao što su oni. Mladi Peltz Beckham je svom dodao i djevojačko prezime supruge, nakon što su se njih dvoje vjenčali, a raskošna ceremonija trajala je tri dana. Sada navodno planiraju još jedno vjenčanje, a Brooklyn je dosta predan i izradi tetovaža posvećenih Nicoli.

Nedavno je otkrio da je na tijelo stavio još jednu tetovažu, i to ni više ni manje nego nacrtano lice svoje drage. U razgovoru za kanal E! priznao je da je to 20. tetovaža posvećena supruzi. Smjestio ju je na desnu ruku, a tattoo je zaista realan prikaz njegove Nicole.

image

Brooklyn ima oko 100 tetovaža, 20 je za Nicolu

AVALON/PROFIMEDIA

Ovaj chef u usponu ima zavidan broj tetovaža na tijelu, mnoge su posvećene članovima njegove slavne obitelji - majci i ocu kao i braći te sestri - no najnoviji radovi ipak su tu zbog supruge. "Vrlo su zarazne, pogotovo kada nekog voliš, jednostavno želiš to staviti po svuda. Volim je više od svega. Uvijek se trudim da je usrećim. To je sve što radim", kazao je Brooklyn Peltz Beckham. Posljednji portret djelo je Marka Mahoneya.

image

Najnovija tetovaža Brooklyna Beckhama

TWITTER

Ubrzo nakon njihova vjenčanja u travnju 2022., Brooklyn je na tijelu trajno zapisao svoje zavjete. Prije toga je sa stražnje strane vrata istetovirao oči bogate nasljednice, a tintom je na koži je od riječi do riječi ispisao i ljubavno pismo koje mu je jednom poslala. "Ona uvijek plače kad napravim još jednu tetovažu. Uvijek je volim iznenaditi novim radom", kazao je ranije.

Brooklyn je prvu tetovažu napravio 2017., kod jednog od najdražih tattoo majstora svog tate, a pet godina kasnije ima kolekciju od otprilike sto različitih dizajna.

image

Brooklyn i Nicola Peltz Beckham vječali su se u travnju 2022.

BACKGRID/PROFIMEDIA
Linker
25. travanj 2024 19:57