GODINA IZ SNOVA

Bruno Petković: "Ova godina bila je puna uspona i padova, puno sam naučio"

Bruno Petković, jedan od 11 zvijezda s novogodišnje naslovnice Glorije, otkriva nam po čemu će pamtiti 2023. i što očekuje u 2024. godini.

"Za mene je ovo bila duga godina, s mnogo dobrih, ali i loših stvari. No, generalno na svaku godinu gledam pozitivno, jer ako i nisam bio dovoljno dobar, nešto dobro sam naučio. Nadam se da ću smanjiti svoje greške i ići naprijed", govori Bruno Petković, Dinamov napadač i hrvatski nogometni reprezentativac, za kojeg se doista može reći da mu je 2023. i poslovno i privatno bila izazovna.

S Modrima je osvojio naslov prvaka, a zahvaljujući njegovu golu u produžecima Vatreni su izborili finale Lige nacija. S tim da je taj Petkovićev zgoditak Europska nogometna federacija proglasila najljepšim na završnom turniru u Nizozemskoj.

image

BRUNO PETKOVIĆ NOSI SMOKING ODIJELO LB TUXEDO; DOLČEVITKU MASSIMO DUTTI, ARENA CENTAR; TENISICE ALEXANDER MCQUEEN I SAT, PRIVATNO VLASNIŠTVO

MARE MILIN

Ono loše definitivno je ozljeda na susretu Dinama i Astane u Konferencijskoj ligi, što se dodatno zakompliciralo jer je Bruno nakon toga igrao druge utakmice."Sigurno da to nije bio ugodan period. U želji da pomognem situacija se pogoršala, ali idući put ću sigurno postupiti drugačije ako se takvo što dogodi. Uostalom, ne živi se od jučer nego od danas i za sutra. Zato se ne osvrćem previše na ono što je bilo loše, pa čak ni na dobro. Ponavljam, ono što je bilo, više se ne računa", ističe Bruno, kojem je 2023. završila na najljepši mogući način. Kapetani hrvatskih prvoligaških klubova odabrali su ga za najboljeg igrača HNL-a u ovoj godini, a dva dana nakon toga se vjenčao s TV voditeljicom Ivom Šarić.

image

kreativno vodstvo ROMANO DECKER
stilisti MARKO PLUKAVEC i SLAĐANA DIVJAK
make up SIMONA ANTONOVIĆ
stilistica kose MILENA MARŠIĆ @Salon Glamour
asistent fotograkinje za postprodukciju VJERAN LISJAK asistentica šminke IVANA ČEŠLJAR
asistenti kose IVA KADA i ZVONIMIR ANDRIĆ JURIŠIĆ

MARE MILIN

U vezi su četiri godine i imaju dvoipolgodišnjeg sinčića Adriana. "Privatni život ide u odličnom smjeru i nadam se da će tako biti i u budućnosti", kaže Bruno Petković, čiji su profesionalni ciljevi pobjede s Dinamom, s kojim je ove godine produžio ugovor, te dobar plasman na Europskom nogometnom prvenstvu u Njemačkoj u lipnju i srpnju 2024.

image
GLORIA PRODUKCIJA
Linker
25. travanj 2024 06:41