Šuška se, šuška

Brzo nakon razvoda: Reese Witherspon i Tom Brady novi su zvjezdani par?

Brzinom munje proširila se vijest da su slavna glumica i američki nogometni superstar viđeni zajedno u shoppingu pa se počelo šuškati o novom super paru.

Još se nije ni posušio potpis na papirima za razvod Reese Witherspoon i njezinog drugog supruga Jima Totha, a već se naveliko šuška da je slavna glumica našla utjehu. I to ni više ni manje već u naručju slavnog sportaša, nedavno rastavljenog Toma Bradyju, bivšeg supruga brazilske ljepotice Gisele Bundchen.

Par je navodno viđen u shoppingu, odnosno dok je Reese kupovala u jednom holivudskom dućanu, Brady je šetao ispred njega. To je jednom američkom portalu dojavio nepoznati prolaznik pa informacija i nije baš provjerena, no svi su se složili da bi bili izvrstan par.

image
FATI SADOU/ABACAPRESS.COM/SHUTTERSTOCK

Oboje su vrhunski profesionalci u svom poslu i samostvoreni bogataši. Reese Witherspoon je s 430 milijuna dolara najbogatija glumica na svijetu, a oboje su izvan svojih karijera ostvarili zavidne poslovne uspjehe. Rastavljeni su, imaju djecu, a zajedno izgledaju kao idealan američki par.

image
MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Za Toma Bradyja odmah nakon rastave od Gisele Bundchen počelo se pričati kako se ne štedi što se tiče izlazaka s drugim ženama. A po šuškanjima jedna od njih je možda upravo Reese.

Linker
24. travanj 2024 09:00