BRIQUET NICOLAS/ABACA/SHUTTERSTOCK
iznenadila mnoge

Cameron Diaz: "Trebalo bi normalizirati spavanje u odvojenim sobama"

Američka glumica i glazbenik Benji Madden u braku su osam godina. Bivša manekenka je gostujući u podcastu mnoge iznenadila izjavom kako najradije ne bi spavala u istom krevetu sa suprugom.

Američka glumica i glazbenik Benji Madden u braku su osam godina. Bivša manekenka je gostujući u podcastu mnoge iznenadila izjavom kako najradije ne bi spavala u istom krevetu sa suprugom.

Zvijezda filma "Charlie‘s Angels”, glumica Cameron Diaz gostovala je u podcastu manekenke Molly Sims Lipstick on the Rim u kojem je razgovarala o zdravom načinu života. Nakon što se povela tema o hrkanju, 51- godišnja Diaz je rekla kako najradije ne bi spavala u istom krevetu sa suprugom.

"Trebalo bi normalizirati spavanje u odvojenim sobama. Što se mene tiče, najsretnija bih bila da imamo dvije odvojene kuće i jednu obiteljsku u sredini, u kojoj bi se nalazila i zajednička spavaća soba”, otvoreno je rekla Diaz, nakon čega se voditeljica podcasta našalila da je riječ o kontroverznom stavu i da ga možda nije trebala podijeliti javno. Glumica je potom objasnila da je imala takvo mišljenje prije braka, no više se ne osjeća tako jer je njen muž divan.

image

Glumica je sa suprugom, glazbenikom Benjijem Maddenom, osam godina u braku.

SHUTTERSTOCK

Glumica je sa suprugom, glazbenikom Benjijem Maddenom, osam godina u braku. Godišnjicu su obilježili dirljivom objavom na Instagramu, a Benji je tom prilikom ispisao hvalospjev supruzi i kćeri Raddix, koju je par dobio 2020. godine uz pomoć surogat majke.

Inače, Diaz se na kratko vratila glumi kako bi snimila Netflixov film "Back In Action" s Jamiejem Foxxom, nakon kojeg će, kako kaže, zauvijek okončati karijeru i posvetiti se obiteljskom životu. I dok bi ju neki mogli osuđivati zbog ideje o spavanju u odvojenim sobama, ta praksa zapravo nije toliko neuobičajena u svijetu poznatih. Naime, godinama se šuškalo kako i neki drugi poznati parovi poput Angeline Jolie i Brada Pitta, Sarah Jessice Parker i Matthewa Brodericka, ali i Victorie i Davida Beckhama prakticiraju spavanje u odvojenim sobama, iako o tome nisu spremni javno govoriti.

Linker
26. travanj 2024 11:43