Sex And The City

 MOVIESTORE/SHUTTERSTOCK
Stylish izdanja

Carrie, Charlotte i Miranda proslavile 25 godina ‘Seks i grada‘ bez Samanthe

Uzbudljivo je ovih dana u "Seks i grad" svemiru - dok se iščekuje nova sezona reboota, glumice su proslavile i 25 godina originalne serije.

Uzbudljivo je ovih dana u "Seks i grad" svemiru - dok se iščekuje nova sezona reboota, glumice su proslavile i 25 godina originalne serije.

I tek tako, prošlo je 25 godina od prve epizode serije "Seks i grad". Tom prilikom, glavne zvijezde - Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis (bez Kim Cattrall), okupile su se u New Yorku kako bi proslavile seriju koja ih je lansirala u zvijezde.

Serija koja je svojevremeno uvela revoluciju na male ekrane emitirala se od 1998. do 2004. godine, 2008. i 2010. godine uslijedila su dva filma, a prije nekoliko godina na male ekrane su se protagonistice vratile u reebotu "I tek tako...", čija će druga sezona doživjeti premijeru 22. lipnja ove godine.

image
CINDY ORD/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Na okupljanju u New Yorku svaka od "Seks i grad" djevojaka dobila je svoj zid s citatima po kojima su najpoznatije, a na jednom zidu izložene su i cipele koje je nosila Carrie Bradshaw, među kojima se nalaze i njezini omiljeni Manolo Blahnik i Jimmy Choo modeli. Sarah Jessica Parker nosila je midi haljinu posutu šljokicama, dok su se Nixon i Davis odlučile za monokromatske modne kombinacije. Iako Cattrall nije bila prisutna na obilježavanju godišnjice, i njezin lik Samanthe dobio je počasno mjesto na događaju. Između glumice i ostalih kolegica već godinama vlada netrpeljivost, no Kim Cattrall će se ipak pojaviti u cameo ulozi u novim nastavcima serije "I tek tako...", što je kod obožavatelja izazvalo potpuno oduševljenje. Za sad je poznato da će Carrie i Samantha razgovarati telefonskim putem.

image

Kristin Davis

CINDY ORD/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA
image

Cynthia Nixon

CINDY ORD/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

"Serija je praktički treći nastavak filma. Eto koliko je kreativno. Nikada me nisu pitali želim li sudjelovati u snimanju serije. Jasno sam izrazila svoj stav vezano za snimanje trećeg filma, pa sam za reboot saznala kao i svi ostali - putem društvenih mreža", rekla je Cattrall u intervjuu za Variety. U početku je glumica potpuno isključila mogućnost sudjelovanja u novim nastavcima, pa nije poznato iz kojih se razloga odlučila predomisliti.

Jessica Parker odala je počast seriji i na svom Instagramu, objavom fotografije lančića s privjeskom Carrie. "Slavimo našu srebrnu obljetnicu, ali uspomene koje su ostale uvijek će biti zlatne", napisala je uz fotografiju.

Linker
26. travanj 2024 15:06