Ludo zaljubljeni

Catherine Zeta Jones i Michael Douglas kao na medenom mjesecu na francuskoj rivijeri

Bračni par plijenio je poglede na utrci Formule 1 u Monacu, a velška glumica tom prilikom je stavila na prstenjak zaručnički prsten s dijamantom od deset karata koji joj je 1999. darovao suprug.

Izgleda da su Michael Douglas i njegova supruga, velška glumica Catherine Zeta Jones, na drugom medenom mjesecu. Ili na prvom jer su nakon vjenčanja u hotelu Plaza u New Yorku prije 23 godine, zbog snimanja filma "Traffic" i četveromjesečnog sina Dylana, odgodili odlazak na medeni mjesec. Stoga ne čudi da su ovog vikenda na utrci Formule 1 u Monte Carlu, šetali s rukom u ruci. Sakrili su se iza sunčanih naočala ne bi li izbjegli fanove, no u prelijepoj kneževini gdje ne nedostaje slavnih lica, a na utrku Velike nagrade Monacu dolaze najveće zvijezde, osim novinarke i TV ekipe koja im je prišla zbog otprije dogovorenog, kratkog razgovora, nitko ih nije ometao. Izgledali su prpošno i sretno, šetajući poput zaljubljenih tinejdžera s rukom u ruci.

image

Catherine Zeta Jones i Michael Douglas dna utrci Formule 1 u Monte Carlu

HASAN BRATIC/AFP/PROFIMEDIA

Ono što navodi na pomisao da je bračni par poslije Cannesa, gdje je holivudski glumac primio počasnu "Zlatnu palmu" za životno djelo, u Monaco došao zbog davno odgođenog medenog mjeseca, njezin je zaručnički prsten. Ne nosi ga često jer je, ipak, riječ o impresivnom vintage remek-djelu s potpisom Freda Leightona. Krasi ga dijamant od deset karata okružen s 28 manjih briljanata, vrijedan oko 335.000 funta, piše Daily Mail. Zaručili su se u prosincu 1999. godine, a vjenčali godinu kasnije te početkom kolovoza 2000. dobili sina Dylana, dok su potkraj travnja 2003. dobili kćer Carys.

Danas, pak, imaju odraslu djecu i imaju više vremena za sebe. Sin im je glumac u usponu dok je kći, slika i prilika svoje lijepe majke, počela graditi karijeru glazbenice. U Cannesu je nedavno pozirala s roditeljima na crvenom tepihu: bio joj je to prvi veliki, filmski festival. Nakon što se vratila u Ameriku, a njeni roditelji se zaputili u Monaco, djevojka je na svom Instagram profilu napisala: "Hvala Cannesu na najdivnijoj večeri! Bila je čast stajati pokraj mog oca kada je primio ‘Zlatnu palmu‘ za životno djelo. Dobar festival!"

Linker
22. travanj 2024 00:40