BRAČNA IDILA

Catherine Zeta-Jones priredila iznenađenje Michaelu Douglasu: ‘Bio je u šoku, a onda zaplakao‘

Došla mu je s njihovom odraslom djecom na set u Francusku kako bi zajedno proslavili Dan zahvalnosti, a Michael Douglas bio je toliko iznenađen da je zaplakao.

Poznato je da holivudska glumica Catherine Zeta Jones katkad previše strepi nad zdravljem svog supruga, Michaela Douglasa. Stariji je od nje dvadeset i pet godina, prebolio je rak usne šupljine i jasno je da ga čuva poput kapi vode na dlanu.

Stoga je njezino priznanje tijekom nedavnog gostovanja u emisiji "The Kelly Clarkson Show" kako mu je umalo "priredila" srčani udar nakon što ga je iznenadila u Francuskoj, primljeno s nevjericom.

Slavna voditeljica odmahivala je glavom dok joj je duhovita Velšanka, koja glumi Netflixovoj hit seriji "Wednesday" o otkačenoj obitelji Addams i dogodovštinama obiteljske mezimice Wednesday Addams u ranom pubertetu, prepričavala što je priredila suprugu tijekom nedavnog Dana zahvalnosti.

Objasnila je kako njen muž u Francuskoj snima novi film. Što se nje tiče, nije dolazilo u obzir da taj praznik provede sam. Zato se "urotila" s njihovom djecom, kćeri Carys i sinom Dylanom kako bi ga iznenadili na setu, javlja Fox News.

"Nije imao pojma. Carys je doletjela s Istočne obale, a ja sam sa sinom uhvatila avion u Los Angelesa. Našli smo se u Francuskoj, blizu njegovog seta. Potajno smo se, pod okriljem noći, ušuljali u hotel. Vratio se s posla, ušao u svoj apartman gdje smo ga čekali. Uzviknuli smo "Evo nas!". Bio je toliko iznenađen da sam se uplašila kako će ga zadesiti srčani udar. Pribrao se i rekao: "O, moj Bože". A onda je zaplakao. Bio je to jedan od onih velikih, sjajnih obiteljskih trenutaka," ispričala je glumica koja u uspješnici redatelja Tima Burtona tumači ulogu Morticije Addams, majke glavne junakinje Wednesday.

U naslovnoj ulozi briljira dvadesetogodišnja američka glumica Jenna Ortega. Nekoliko puta se pohvalila kako ju je njena mama iz serije "posvojila" tijekom pauzama na setu. Obožava svoju filmsku majku i uživa u pažnji kojom je obasipa slavna glumica.

Linker
15. travanj 2024 19:57