Josh Radnor

 SHUTTERSTOCK EDITORIAL
konačno

"Čekao sam tebe": Zvijezda serije "Kako sam upoznao vašu majku" oženio se u 50. godini

Josh Radnor kojeg mnogi pamte kao Teda u hit humorističnoj seriji, pronašao je ljubav života na meditaciji zvukom. Glumac je otkrio detalje njihove bajkovite svečanosti pod pahuljama snijega.

Josh Radnor kojeg mnogi pamte kao Teda u hit humorističnoj seriji, pronašao je ljubav života na meditaciji zvukom. Glumac je otkrio detalje njihove bajkovite svečanosti pod pahuljama snijega.

‘‘Oženio sam se! Prije dva tjedna. U laganoj mećavi. Bio je to nevjerojatno emotivan vikend ispunjen snježnim blaženstvom. Zahvalan sam tolikim ljudima što su došli na imanje Cedar Lakes kako bi bili s nama. Ali najviše sam zahvalan Jordan. Ne mogu vjerovati ogromnoj sreći da ovu izuzetnu ženu mogu zvati svojom suprugom‘‘, napisao je glumac i glazbenik Josh Radnor te je otkrio kako je u novu godinu ušao kao oženjeni muškarac. Holivudski glumac, koji se proslavio ulogom Teda Mosbyja u hit seriji ‘‘Kako sam upoznao vašu majku‘‘, svoju suprugu Jordanu Jacobs, kliničku psihologinju, upoznao je na prilično nesvakidašnjem mjestu.

Za New York Times otkrio je kako su se sreli na meditaciji zvukom u veljači 2022. i čim ju je ugledao pomislio je: "To je ona, to je tvoja žena", ispričao je glumac u intervjuu.

image

Ekipa serije ‘Kako sam upoznao vašu majku‘: Jason Segel, Alyson Hanningan, Josh Radnor, Cobie Smulders i Neil Patrick Harris

CBS COLLECTION/EVERETT/PROFIMEDIA CBS COLLECTION/EVERETT/PROFIMEDIA

Za mjesto vjenčanja odabrali su imanje Cedar Lake koje se nalazi u dolini Hudson u New Yorku, a ceremoniju nije pokvarila ni snježna mećava koja je okovala Ameriku 6. siječnja. Mladence je grijala ljubav, a kada je hladnoća ipak postala prejaka ogrnuli su se kaputima. Prva bračna šetnja nije im bila po ružinim laticama već po snijegu, ali za njih su snježne pahulje bile dar s neba, kao i njihova ljubav.

‘‘Gledam u beskraj tvojih zelenih očiju, i znam da to što se do sada nisam oženio nije bilo zbog nekog razočaranja.Istina je da se nisam oženio do sada jer sam čekao tebe‘‘, između ostalog rekao je u zavjetima zaljubljeni Josh prema pisanju The New York Timesa.

image

Radnora mnogi najviše pamte po ulozi Teda u hit seriji

SIPA USA/DDP USA/PROFIMEDIA SIPA USA/DDP USA/PROFIMEDIA

Ovaj svestrani filmaš i glazbenik, bavi se i transcendentalnom meditacijom, trenutno glumi u Amazonovoj hvaljenoj seriji ‘‘Hunters‘‘ uz Ala Pacina, a njegov redateljski filmski prvijenac ‘‘Happythankyoumoreplease‘‘ iz 2010. osvojio je nagradu publike na Sundance festivalu.

Linker
27. travanj 2024 19:09