zavirite u dom

"Čelična kuća": Zavirite u modernističku vilu u kojoj Brad Pitt živi s djevojkom Ines de Ramon

Od svih nekretnina koje posjeduje po Los Angelesu, čini se da je Brad Pitt za zajednički život s dizajnericom nakita s kojom je u vezi dvije godine, odabrao kuću koju je kupio nakon što je prodao velebno imanje gdje je živio s Angelinom Jolie.

Iako se pouzdano zna da Brad Pitt odnedavno živi sa svojom djevojkom Ines de Ramon, nije točno poznato koja im je od njegovi brojnih nekretnina postala dom. Pretpostavlja se da je to, za holivudske prilike, prilično skromna kuća u Los Felizu koju je glumac kupio prošle godine. Naime svoje bogatstvo od više od 370 milijuna eura ulaže u nekretnine što zbog poreza, a što zbog ulaganja. Tako je prošle godine za 36 milijuna eura prodao velebno imanje koje je dijelio s bivšom suprugom Angelinom Jolie i njihovo šestero djece, također u Los Felizu, a potom je kupio tu skromniju nekretninu sa ‘samo‘ tri spavaće sobe i dvije kupaonice. No to je prilično slavna kuća koju je 1960. dizajnirao arhitekt Neil M. Johnson, a zbog tada moderne konstrukcije dobila je nadimak- Čelična kuća.

image

Ines i Brad u vezi su dvije godine, a odnedavno žive zajedno

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA
image

Kuća je veličine 185 četvornih metara

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
image

Čelična kuća prostire se na skromnih dvije tisuće kvadratnih metara

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
image

Od kada se uselio, Brad Pitt je kuću preuredio i postavio solarne panele

NO Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite./BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Taj mali paviljon od čelika i stakla veličine 185 četvornih metara u potpunosti ima otvoren pogled na Los Angeles, a okružuje ga gusto tropsko bilje koje ga skriva od znatiželjnih pogleda. U prošlosti je pripadala Jamesu Valentineu, gitaristu grupe Maroon 5, koji ju je u potpunosti obnovio pa 2019. prodao bogatoj nasljednici Aileen Getty, a ona ga je za 5 milijuna eura prodala Bradu Pittu.

image
JAMES MOY/PA IMAGES/PROFIMEDIA

Kuća naravno ima i bazen i saunu, i zapravo je idealan dom za bogatog samca, no nema sumnje da će se Brad i Ines već nekako u njoj "stisnuti".

image

Sve prostorije imaju velike staklene stijene pa je unutrašnjost uklopljena u prirodu

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
image

Kuća ima veliki dnevni boravak, tri spavaće sobe i dvije kupaonice

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Inače Brad je zapravo pravi veleposjednik. Osim već slavnog imanja Miraval u Francuskoj zbog kojeg se sudi s bivšom suprugom, u Los Angelesu ima još tri studija u trendovskoj četvrti Frogtown, oazi za umjetnike. U srpnju 2022. kupio je "Seaward", drveno zdanje iz 1918. na litici u kalifornijskom gradiću Carmel, za 37 milijuna eura u kešu.

Ali ima još nekretnine na Hollywood Hillsu, u Malibuu, u New Yorku, na Mallorci...No to sigurno nije sve što posjeduje jer kroz njegove ruke prošle su brojne kuće i stanovi jer kako je jednom rekao: "Gluma je moja karijera, a arhitektura je moja strast".

Linker
10. travanj 2024 12:40