Thomas Brodie-Sangster and Talulah Riley

 JAMES VEYSEY/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Potvrdili zaruke

Čestitao je i Elon: Zaručili se Muskova dvostruka bivša i zvijezda filma ‘Zapravo ljubav‘

Par se upoznao na snimanju prije dvije godine; on je sretnu vijest objavio preko Instagrama, a ona preko Twittera (X-a) koji je u vlasništvu njezinog bivšeg supruga.

Par se upoznao na snimanju prije dvije godine; on je sretnu vijest objavio preko Instagrama, a ona preko Twittera (X-a) koji je u vlasništvu njezinog bivšeg supruga.

Sjećate li se slatkog crvenokosog 13-godišnjeg dječarca iz romantične komedije „Zapravo ljubav”? Ili ste ga primijetili u „Čudesnoj dadilji”, ili u „Igri prijestolja”? Dječarac se zove Thomas Brodie-Sangster, sa svoje 33 godine i nije toliko mlad, a iako se u licu nije suviše promijenio, svakako je sazrio i otprije dan-dva je zaručen. Obećao se kolegici, britanskoj glumici Taluli Riley, koju smo mogli gledati u „Westworldu” ili filmovima „Početak” i „Ponos i predrasude”, no pratiteljima zbivanja među celebrityjima vjerojatno je poznatija kao bivša supruga najbogatijeg čovjeka na svijetu, Elona Muska. I to dvostruka. Thomas je sretnu vijest objavio putem Instagrama, uz romantičnu fotografiju iz čamca, dok je 37-godišnja Talulah to učinila preko - Muskovog Twittera (ili X-a). Da između dvostruko bivšeg bračnog para nema zle krvi, dokazao je Musk koji je brzo odgovorio na Talulinu objavu i tvitao: „Čestitam!”. Dodao je i emotikon crvenog srca.

image

Talulina objava zaruka na Twitteru

TALULAH RILEY/TWITER

Glumački par zajedno je dvije godine, uživaju u mirnom životu u kući na selu i puno šetaju sa svojim koker španijelom, a kada se zažele društvenih uzbuđenja odlaze u London. Tako je bilo i u srijedu navečer, kad su ih snimili fotografi Daily Maila koji su „uhvatili” i oveći dijamantni prsten na Talulinom prstenjaku. Ona je bila od glave do pete u crnom, dok on, čini se, njeguje svojevrsni dandijevski stil. Par se upoznao na snimanju drame „Sex Pistols” Dannyja Boylea, a otočni tabloidi „nanjušili” su ih nakon što se doznalo da je Talulah naglo prekinula vezu s ilustratorom Matthewom Riceom koji je, pisali su mediji, time bio prilično zatečen.

image

Talulah Riley i Thomas Brodie-Sangster u vezi su dvije godine

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Prethodno je Talulah bila u braku dva puta, oba puta s tajkunom i multimilijarderom Elonom Muskom. Prvi puta su se vjenčali 2010., a razveli su se dvije godine kasnije. Poslije su shvatili da se ipak vole, pa su se 2013. vjenčali ponovo da bi do konačnog razlaza došlo 2016. godine. Musk je tada izjavio: „Razdvojili smo se na nekoliko mjeseci kako bismo vidjeli hoće li nam razdvojenost ponovo probuditi srca, ali nažalost nije.” Koliko su mediji uspjeli izbrojiti, Musk je dosad s tri partnerice dobio desetero djece (prvi sin je preminuo kao novorođenče), a Talulah i on nisu imali djece. Što se tiče Thomasa, javnosti su poznate njegove prethodne ljubavne veze s glumicom Isabellom Melling i glazbenicom Gzi Wisdom.

image

Talulah i Elon snimljeni tijekom prvog braka

ALAN DAVIDSON/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Linker
27. travanj 2024 09:34