NAJVEĆA PODRŠKA

Cetinskog na Dori podržala supruga Dubravka, stigla je na afterparty u elegantnom izdanju

Glazbenik je u show programu Dore izveo svoje najveće hitove, a na završnoj zabavi pridružila mu se supruga.

Zvijezda show programa, koji se odvijao za vrijeme glasovanja publike na ovogodišnjoj Dori, bio je Tony Cetinski. Popularni glazbenik, koji je i sam odnio pobjedu na ovom natjecanju 1994. s pjesmom "Nek ti bude ljubav sva", na pozornici dvorane Marino Cvetković u Opatiji izveo je upečatljivi nastup uz svoje najveće hitove.

Nakon proglašenja pobjednika, riječke grupe Let 3, na red je došao završni party ovogodišnje Dore. Tonyju se na zabavi pridružila supruga Dubravka Cetinski, koja je za ovu priliku odabrala elegantnu crnu kombinaciju sakoa otvorenih rukava i širokih hlača.

image

Na završnom partyju Dore

LIVIO ANDRIJIC CROPIX

Podsjećamo, Tony i Dubravka upoznali su se 2013., a godinu dana kasnije izrekli su sudbonosno "da" u Las Vegasu, a potom su svoju ljubav slavili u Zagrebu, ali i u Dubravkinim rodnim Vinkovcima. U rujnu 2021. su nakon sedam godina braka imali i crkveno vjenčanje, u Crkvi Navještenja Blažene Djevice Marije u Opatiji.

image

Dubravka i Tony Cetinski

LIVIO ANDRIJIC/CROPIX

Bračni par prošao je kroz težak period 2019. godine nakon što je Dubravka pretrpjela moždani udar. Tada se javno zahvalila suprugu što joj je brzom intervencijom spasio život kada joj je pozlilo u njihovoj kući u istarskom selu Radetići, a nedavno je prvi puta progovorila o svojoj borbi s posljedicama moždanog udara za INMagazin.

"Moj suprug meni znači sve! Moj život, moje sve. On je moj centar svijeta, sve se vrti oko njega i za njega‘‘, rekla je tada iskreno.

Linker
19. travanj 2024 16:16