veliki povratak

Četiri godine nakon posljednjeg nastupa, Rihanna će biti glavna zvijezda na Super Bowlu

R&B opjevačica posljednjih godina više se posvetila svojim beauty i modnim kompanijama nego glazbi, zahvaljujući čemu je postala najmlađa milijarderka u SAD, pa sada u miru uživa u majčinstvu

Za sve američke glazbenike velika čast je nastupati u poluvremenu Super Bowla, završnici američke NFL lige koja spada u najgledanije sportske događaja na svijetu. Iako je sport u prvom planu, američkoj pa i svjetskoj publici jednako je bitan i glazbeni dio tog spektakla o kome se priča danima.

Super Bowl se održava sredinom veljače i već se tjednima nagađa tko će se popeti na pozornicu u Glendaleu u Arizoni, a sada je stigla potvrda da će to biti R&B pjevačica Rihanna. Glavni sponzor glazbenog spektakla Apple Music na svojim društvenim mrežama objavio je fotografiju istetovirane ruke pjevačice koja drži nogometnu loptu i tako stao na kraj nagađanjima u kojima se najviše spominjala pop zvijezda Taylor Swift.

Mnoge je začudio izbor Rihanne kao glavne zvijezde spektakla, s obzirom na to da joj je u posljednje vrijeme u fokusu bila trudnoća i majčinstvo te se više bavila svojom kozmetičkom i modnom kompanijom nego glazbom, a posljednji je album izdala davne 2016. te uživo nije nastupila godinama.

image

Rihanna i reper ASAP Rocky u svibnu su postali roditelji dječaka čije ime nisu otkrili javnosti

MATT BARON/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

No s druge strane ona je ostvarenje američkog sna. U SAD je stigla iz skromne obitelji s Barbadosa i u kratko vrijeme vinula se putem uspjeha i slave. Pjevačica, autorica, glazbena producentica, dizajnerica i glumica do sada je prodala 60 milijuna albuma, osvojila je osam Grammyja, njezine spotove vidjelo je više od 11 milijardi ljudi, 14 pjesama bilo je na vrhu top listi, glumila je u pet filmova… Njezino bogatstvo procjenjuje se na 1,4 milijardi dolara, što ju je stavilo na prvo mjesto najmlađih samo ostvarenih milijardera i to zahvaljujući njezinim kompanijama Fenty Beauty, Fenty Skin and Savage X Fenty.

U svakom slučaju Rihannin nastup na Super Bowlu bit će prava poslastica za njene obožavatelje jer tko zna kada će je ponovo moći vidjeti na pozornici s obzirom na to da joj je trenutno u fokusu majčinstvo i njezin petomjesečni sinčić čije ime još nije otkrila javnosti.

Linker
19. travanj 2024 13:37