RADOSNA VIJEST

Četiri godine nakon sina slavnom pjevaču stiže beba! Marko Tolja: "A šta ima novog kod vas?"

Glazbenik Marko Tolja otkrio je da sa suprugom ovog ljeta četiri godine nakon rođenja sinčića Mara očekuje prinovu u obitelji.

Ovog ljeta će proslaviti 39. rođendan, no slavnom glazbeniku i pjevaču Marku Tolji ta je fešta sad u drugom planu. Upravo je, naime, objavio da sa suprugom Anom ovog ljeta očekuje prinovu u obitelji kojoj se veseli i njihov trogodišnji sin Maro. Fotografiju je objavio na instagramu, a na njoj Maro ljubi mamin trudnički trbuh. "A što ima novog kod vas?", napisao je pjevač u objavi.

Lani je priznao da ima prekrasnu obitelj, najbolje frendove na svijetu, radi ono što voli, te da je njegov život za poželjeti.

image

Radosna vijest iz obitelji slavnog glazbenika

INSTAGRAM

Inače, Marko i supruga Ana upoznali su se na društvenim mrežama, a nakon pet godina veze pjevač ju je zaprosio.

"Prvi smo korak učinili putem društvenih mreža jer je to bilo najjednostavnije. Nakon toga je sve bilo klasično, oči u oči. Prije prvog susreta uživo jedino nisam znao kakva joj je boja glasa, ali je sve ispalo super", objasnio je svojevremeno Marko. Njegova supruga se ne voli eksponirati, zbog čega Marko vrlo rijetko dijeli zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

image

Marko Tolja

TOMISLAV KRISTO CROPIX

Par se vjenčao u srpnju 2018. godine u Istri, a kao kruna ljubavi stigao je isinčić Maro. Vjenčanje je održano u crkvi Sv. Antuna u Kršanu, a prisustvovalo je oko 100 uzvanika. Ivan Vukušić je bio jedan od četiri Markova kuma koji su s njim proslavili momačku večer u Beogradu.

image

Marko Tolja

TOMISLAV KRISTO CROPIX
Linker
05. ožujak 2024 13:01