FATI SADOU/ABACAPRESS.COM/SHUTTERSTOCK
Veliki trijumf

Četiri mjeseca nakon nesreće: Jeremy Renner hoda crvenim tepih, najveća podrška mu je kći

Glumac nije mogao skinuti osmijeh s lica dok je jednom rukom držao kći za ruku, a drugom se oslanjao na štap - što je nevjerojatan uspjeh s obzirom na tešku nesreću koji je doživio početkom godine.

Glumac nije mogao skinuti osmijeh s lica dok je jednom rukom držao kći za ruku, a drugom se oslanjao na štap - što je nevjerojatan uspjeh s obzirom na tešku nesreću koji je doživio početkom godine.

Nova godina počela mu je stravičnom nesrećom u kojoj ga je umalo ubila ralica, no ovo proljeće Jeremy Renner pokazao je kolika je snaga njegove volje. Zvijezda "Avengersa" ponosno je koračao crvenim tepihom, prvim nakon nemilog događaja. Na svečanosti mu je pratnja bila kći, koja je hodala uz njega, čvrsto ga držeći za ruku. Dok je Renner u drugoj ruci držao štap za hodanje na koji se oslanjao, ništa nije moglo umanjiti ponos na licu njega i njegove kćerkice 10-godišnje Ave Berlin Renner.

image

Jeremy Renner i kći Ava

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Par je došao na svečanu premijeru njegove reality serije "Rennervations", u produkciji Disney+. Nakon što su prošetali crvenim, odnosno plavim, tepihom, dočekao ih je ostatak obitelji koji je glumcu bio neizmjerna podrška. Renneru je ralica teška više od sedam tona slomila više od 30 kostiju i nanijela teške ozljede. Zbog svega je prošao više operacija, a na početku oporavka nije ni sam sebi davao previše šanse. Nesreća se dogodila na njegovom imanju na novogodišnje jutro: nakon što je ralicom izbavio automobil svog nećaka izgubio je kontrolu nad vozilom i iskočio iz njega da ga spasi. Ralica je nastavila kliziti i pregazila ga.

image

Glumac na premijeri svog serijala "Rennervations"

FATI SADOU/ABACAPRESS.COM/SHUTTERSTOCK

Glumac je cijelo vrijeme obožavatelje i javnost izvještavao o svom stanju. Na početku su to bili jedva napisani pozdravi i selfie iz bolničkog kreveta, a kako je vrijeme odmicalo njegova javljanja na društvenim mrežama bila su sve dulja. U posljednjem periodu dao je nekoliko velikih intervjua u kojima je otkrio detalje svoje velike borbe, a priznao je i da je u jednom trenu napisao oproštajna pisma svojoj obitelji.

image

Renner s obitelji

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Početkom tjedna gostovao je i u emisiji Jimmy Kimmel Live!, gdje je oslanjajući se na štap izveo mali ples i sam se popeo na pozornicu. "Ako je bilo ikakve sumnje tko je najsnažnija zvijezda Avengersa, to je sada jasno", našalio se voditelj Jimmy Kimmel. U novom serijalu "Rennervations" glumac pomaže dobrotvornim udrugama tako što rekonsturira stara vozila i daje im novu svrhu. Uz njega se u seriji pojavljuju i njegovi poznati prijatelji Vanessa Hudgens, Anthony Mackie, Anil Kapoor i Sebastián Yatra, a tu je i Rennerov najbolji prijatelj Rory Millikin.

Linker
28. travanj 2024 05:25